خیلی ممنون از نظر هاتون......

Amir storm

Well-Known Member
این کار رو که 3ماه پیش درستش کردم ومشتری حسابی حال کرد
نظر شماچیه؟
تایادم نرفته بگم که اون لایه براق سمت چپ کارت رو فقط واسه نمایش کذاشتم نه برای چاپ
خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی ممننننننننننننننننون
.......................................................................................................................

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    938.4 کیلوبایت · بازدیدها: 62

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام.
ایرادات کار:
1) کارت رو برای یه فست فود زدی که اسمش رو باید با ذره بین تو کارت جستجو کرد. سعی کن تو Front کار، اسم اون فست فودی رو طوری بنویسی که خواننده ی کار کاملا متوجه بشه کجا غذا خورده و همیشه یادش بمونه.
2) یه نکته ی جالبی که در دو تا کار شما دیدم اینه که من Back و Front کار رو از هم تشخیص نمیدم؟!!! یعنی نمیدونم کدوم پشت کارت هست وکدوم روی کارت. ( هر چند میشه به این قضیه مثبت فکر کرد و اون رو یه مزیت دونست.)
3) نوشتن کلماتی مثل "پیتزا" و.... بیشتر به درد تراکت و تبلیغاتی که توی حیاط خونه ها میندازن میخوره.
4) فونت و کلمه ی "مدیریت" به نظرم جالب نیست.

نقاط قوت کار:
1) رنگ بندی کار خیلی خوبه.
2) Icon های خیلی خوبی انتخاب کردی.
.
.
.

Amir storm

Well-Known Member
سلام.
ایرادات کار:
1) کارت رو برای یه فست فود زدی که اسمش رو باید با ذره بین تو کارت جستجو کرد. سعی کن تو front کار، اسم اون فست فودی رو طوری بنویسی که خواننده ی کار کاملا متوجه بشه کجا غذا خورده و همیشه یادش بمونه.
2) یه نکته ی جالبی که در دو تا کار شما دیدم اینه که من back و front کار رو از هم تشخیص نمیدم؟!!! یعنی نمیدونم کدوم پشت کارت هست وکدوم روی کارت. ( هر چند میشه به این قضیه مثبت فکر کرد و اون رو یه مزیت دونست.)
3) نوشتن کلماتی مثل "پیتزا" و.... بیشتر به درد تراکت و تبلیغاتی که توی حیاط خونه ها میندازن میخوره.
4) فونت و کلمه ی "مدیریت" به نظرم جالب نیست.

نقاط قوت کار:
1) رنگ بندی کار خیلی خوبه.
2) icon های خیلی خوبی انتخاب کردی.
.
.
.
خیلی ممنون ازشما
1)اونا هیچکدومش آیکون نیست
2)روی کارت سمت راس وبالا وپشت کارت سمت چپ وپایینه
3)اون هم حق با شماست که اسم غذاها به درد تراکت میخوره ولی توکارت اصلی به جای اسم غذاها شماره تلفن و ادرس و... رونوشتم
4)حالاکه فکر میکنم میبینم آره اسم فست فود رو خیلی کوچیک نوشتم
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون از شما

Alireza Saeedi

Active Member
خیلی زیبا شده و مشتری حق داشته حال کنه !!
اولا که با سپهر موافقم !
دوما که من با وکتور هایی که دو تا گوشه ی نوشته ی فست فود گذاشتی زیاد موافق نیستم !
با کل کار مچ نیس . . .

hsajj

Member
خیلی قشنگه
رنگ بندی : عالی
فونت ها : زیاد جالب نیستن
در کل شیک و جالب شده تبریک :rose:

Leoric

Active Member
به نظر من طرح گلدار و ساندویچ با هم همخونی ندارن ! .فست فودی هم که نوشتی واقعا کوچیکه . بقیه طرح زیبا و کم نقصه

Mj

Well-Known Member
قشنگ شده دوسته من هم از نظر رنگ بندی هم از نظر قرار گیری آبجکتها....
از ایدت هم در مورد استفاده همبرگر به جایه حرف O خوشم اومد. اما یه مشکالاتی هم داره کارت مثلا یکیش نوشته ی "مدیریت ترابی" در گوشه کارته به خاطر دوتایی شدن یه مقدار تار شده.
مشکل دیگش floral های استفاده شده در کنار عبارت fast food هست چون سیاهه و تو چاپ خیلی ریز در میاد
خسته نباشی..:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا