خیلی فوری خرید amd حداکثر 300

ROM

Member
سلام دوستان میخوام سیستم amd بگیرم
موارد استفادم : ویندوز سون راحت اجرا شه/ بازیها مثل sims, fifa, konami/ بعضی وقتها فتوشاپ و کانورت فیلم/ کارهای ....
فعلا از روی کیس قدیمم هارد 320 وسترن ide و Dvd رایتر id رو برمیدارم و کیس خالیش رو که گرین midi 2002 هست
300 تومان هم میخوام مادربورد و Cpu و رم و پاور و گرافیم بخرم cpu AMD راستی بدم ممنکن اورکلاکینگ هم انجام بدم
نظرم رو این قطعات به نظر شما خوبه یا پیشنهاد دیگه دارین:

CPU : AMD ATHLON II X3 435 : 77.000
MAIN : BIOSTRA A770E3 : 65.000
RAM : 2 GIG 1333 SUPERTALENT : 55.000
VGA : ATI HD 4670 ASUS : 80.000
POWER : GREEN 430A : 40.000
ALL : 317.000
کادربورد نظرم رو asrock M3A770DE هم بود ولی از دوستان شنیدم asrock نخرم نظر شما چیه امروز میخوام این قطعات رو بخرم

Mj

Well-Known Member
سلام سیستمی که معرفی کردی برای کارهای گرافیکی خوبه اینو فقط به خاطر cpu AMD گفتم ولی توصیه میکنم هیچ وقت برای کارهایی که ذکر کردی از VGA ATI استفاده نکنی چون کم میاره و نیازهاتو برطرف نمیکنه!
در مورد RAM هم باید بگم که سعی من حتما از برند های KING MAX ، OCZ ، TITAN یا PATRIOT استفاده کنی
main مورد نظرت هم باید در مواقعی مثل render film یا transform یک عکس بسیار بزرگ در فتوشاپ بتونه cpu رو خوب ساپورت کنه
موفق باشی

wild-mans

Member
سلام
سیستمت رمش ناجوره فقط من خودم amd ati دارم نه تو کارهای گرافیکی لنگم کرده و نه توی بازی چون من عشق بازیم و تا یه بازی رو ته گرافیکش نزارم راحت نمیشم .
خیالت از بابت این دو قطعه راحت ولی سری 46 یکم ناجوره اگه بتونی یه 48 ببندی خیلی بهتره در ضمن برند سفیر خیلی خوبه و گین وارد مین هم یه دونه دارک نایت dfi ببند محشره .
یا حق

alirezawater

New Member
مادربرد asrock M3A770DE که نام بردی اگه هم قیمت همون بایوستار هست به نظر من بهترین هست.
رم هم اگه super talent 1333 cl8 هیتسینک مشکی هست برخلاف نظر دوستمون به نظر من یکی از بهترین رم های موجوده که فکر میکنم 50 هم بتونی بخری. فقط اگه بتونی بعدا 2 گیگ دیگه بهش اضافه کنی عالی میشه.
در مورد کارت گرافیک اگه یه انویدیا در حد 4670 با همون قیمت پیدا کنی بهتره، مثلا یه 9600gt وگرنه همین 4670 خوبه

ROM

Member
از همه دوستان ممنون
این مین دارک نایت dfi چنده
پاور هم میخوام قوی تر بگیرم
فقط پاور های MEMONEX خوب هستن میخوام 540 بگیرم Memonex Silent EX 540W نظرتون چیه
یا 535 گرین بگیرم
dVD رایتر LITON بگیرم

جدیدترین ارسال ها

بالا