خیلی عجیب ولی واقعی-دلیت ایدی یاهو سلام به همگی دوستان من یه نفر از رفیقام جدیدا هر

MEHDI_OFFLINER

New Member
خیلی عجیب ولی واقعی-د

خیلی عجیب ولی واقعی-دلیت ایدی یاهو سلام به همگی
دوستان من یه نفر از رفیقام جدیدا هر کی را بخواد ایدی یاهوش را دلیت مکینه!!
من خودم باور نمیشد ایدی یاهو بهش دادم دلیت کرد فقط کافی شخص آن لاین بشه
حتی دیگه نمیشه یوزر قبلیش را شخص بسازه!
میخوام ببینم چطور این کار ممکنه این-تا حالا هر چی بهش ایدی دادم پاک کرده از یاهو ولی نمیگه چطوری!
دوستان کسی میدونه این کار به چه طورت انجام گرفته!

نگید نمیشه که میکنه یازه برداشته واسه خودش ایدی سه حرفی که دلیت میکنه برمیداره برا خودش!
N_aggressive%20%2840%29.gif

گفته تو این چند روزه ایدی 2 حرفی هم میسازه

آخرین ویرایش:

navidba

Well-Known Member
یکی از قوانین سایت اینه که نام تاپیک رو درست انتخاب کنی.... این چه نامیه...؟؟؟؟

حالا بگذریم....اگه می گین که یارو آنلاین باشه پس باید تو سیستم فرد باگ داشته باشه....یا با برنامه هایی مثل metasploit framework میشه این کارو کرد... یعنی هک آی دی ... ولی شما اگه می گید که ایمیل رو یاهو می گه وجود نداره و دیگه نمیشه ساخت... اینش عجیبه... شاید هم پسورد آی دی رو عوض میکنه ولی در این صورت یاهو میگه آی دی وجود داره...

جل الخالق....اون سایت هم که مدیرانش رو هک کرده اسم سایت رو بگو... یا پ.خ کن...

MEHDI_OFFLINER

New Member
نمیدون چرا فورم اجازه نمیده به من پیام خصوصی بزنم میگه
ایدی زیر امضاتون رااد کردم در اولی فرصت که ان لاین شدید باهاتون صحبت میکنم
مرسی
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

reza699

Active Member
تایید میشه !!!!!!!!!
آقا میگم نکنه این دوستت میاد آیدی ها رو لاک میکنه ؟ بعد میاد میگه آیدیتو دیلیت کردم ؟؟
اگه امکان داره یک نشانه ای چیزی از این قضیه بزار شاید قضیه روشن بشه . تا الان هر چی بوده در حد حرف بوده نه یک مدرک مستند !

ARTA_ADOBE CO

Active Member
حالا من یه چیزی بگم بیشتر کف کنید !
یاهو خودش عین یک حیوون محوش آی دی های زیر 90 روز ساخت رو بی اطلاع پاک میکنه !

» این دوستمون هم پر بیراه نمیگه ! ممکنه...
پسورد طرف رو داشته باشی من واست پاک میکنم چرا من خودت پاک کن :
https://edit.yahoo.com/config/delete_user

MEHDI_OFFLINER

New Member
آقا امروز باهاش کلی صحبت کردم

مسئله معلوم شد
واقعا یکی از رئاسای یاهو ک هایرانی هم هست رفیقش بود ای دی ها را بهش میده پاک میکنه براش
واقعا جای تاسفا داره یاهو به این چنینی چنین مدیرانی داشته باشه! حتی من یه ایدی خودم داشتم باهاش آن لاین هم نشدم دادم اون ایدی هم پاک کرد دیگه هم نمیشه ساخت نمونه ای از ایدی های پاک شده
http://profiles.yahoo.com/roozbeh_mcse
http://profiles.yahoo.com/ing_mahdi_2000
http://profiles.yahoo.com/mahdi_almasi
ttp://profiles.yahoo.com/Mehr7400
http://profiles.yahoo.com/rap_city_1989

MEHDI_OFFLINER

New Member
مدیرت سایت که قبول نکرد به درخواست خود ایشون ایدیشون را گفتند پاک کنم

ولی خواهشن هر چیز مهم تو ایمیلتون دارید بردارید تا پاک شد ناراحت نشید

navidba
مرسی

navidba

Well-Known Member
مهدی جان .. چند سالته... زود باوری ها............ها؟؟

اولا سره کاری... مطمئن باش....
دوما... مدیر یاهو اینقدر بی کاره بگیره واسه جناب آی دی دلیت کنه... اگه می خواد بره سایت هک کنه ... چون آی دی ادمینا هم یاهو هست بعد می زنه... forget my password... به همین راحتی... ولی اون طرف طرف رو هک می کنه بعد می ره دلیت می کنه... در کل امکان نداره... ساعت 9.50 دقیقه به وقت اراک آی دی من رو به اون دادی ... ببینم کی آی دیم نابود میشه... اون موقع باورم میشه....
و اون سایت که مدیرانش رو هک کرد... همینجا بگو...

reza699

Active Member
مسئله معلوم شد
واقعا یکی از رئاسای یاهو ک هایرانی هم هست رفیقش بود ای دی ها را بهش میده پاک میکنه براش
تبریک میگم به این دوستت با این قدرت تخلیت !!!!:wink: آقا شما فرض کن بابای رئیس شرکت یاهو هم بیاد به دستو پای پسرش بیفته بگه یک آیدی رو واسم پاک کن عمرا این کارو نمیکنه . عمرا اعتبار شرکتی مثل یاهو به این راحتی زیر سوال بره. حالا بعدش فرض کنیم که پاک کرد آیدیشو مگه نمیشه دوباره ساخت ؟؟؟ در ضمن تمام آیدی هایی که بالا دادی قبلا ساخته شده بود. نه اینکه پاک بشه و دیگه ساخته نشه . هر کدومو بخوای بسازی میگه This ID is not available نه اینکه بگه این آیدی وجود نداره ولی قابل ساختن هم نیست .
چون شما گفتی اگه بخوای بسازی میگه این آیدی وجود نداره و قابل ساختن هم نیست. خواهش میکنم یه مدرکی عکسی چیزی از این پیغام بزار اگه میخوای حرفت برو داشته باشه.
ساعت 9.50 دقیقه به وقت اراک آی دی من رو به اون دادی ... ببینم کی آی دیم نابود میشه... اون موقع باورم میشه....
در کل اگه واقعا تونست آیدی مدیر سایت رو کاری بکنی شاید من هم ایمان بیارم :D (گفتم شاید )

نمیدونم چقدر در مورد یاهو اطلاعات دارین ولی...
بهتره یه تحقیق در مورد توپولوژی شبکش و id + ... بکنید (;
به فکرتونم نمیرسیه چجوریاس !

reza699

Active Member
نمیدونم چقدر در مورد یاهو اطلاعات دارین ولی...
بهتره یه تحقیق در مورد توپولوژی شبکش و id + ... بکنید (;
به فکرتونم نمیرسیه چجوریاس !
شما خودت تحقیق کردی ؟ اگه این طوره پس توی یک تایپیک جداگانه یکم توضیح بده که حداقل ما هم یک چیزی یاد بگیریم .

reza699

Active Member
میبینم که این جریان هم کاملا خالی بندی بود. یکی اومد یک ادعایی کردو رفت........ مثل همیشه .
جالب اینکه این آدم هایی که چنین ادعاهایی میکنند چنان خودشونو به زمین و زمان میزنند و به راست بودن حرفشون تاکیید میکنند که آدم شاخ درمیاره. :)

البته سو تفاهم نشه بعضی دوستان که ادعایی هم میکنند از همون اول با مدرک و سند میان جلو که اون بحثش جدا از اینجاس.
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا