خیلی ساده است،ولی نتونستم

Mr_lesani

Member
اشکالی رو که در مایا از هم کم می کنم از طریق گزینه های بولینس ، بعضی مواقع کار مورد نظر رو انجام میده ولی بعضی وقت ها در کم کردن اشکال از هم دچار مشکل میشم و به جای کم کردن هر دو دلیت می شن. اینقدر جابجا می کنم که گاهی درست میشه ولی بعضی وقت ها نه و این برای من زمان زیادی رو میبره. لطفا راهنمایی ام کنید.

.:. soroosh .:.

Active Member
این مشکلی که میگید برای همه هست .
من هم که حدود ۵ ساله دارم با مایا کار میکنم این مشکل را دارم و خب بهترین کار اینه که از این ابزار استفاده نکنید و هر جسمی را دقیق مدل کنید .
کلا این ابزار نه تنها در مایا بلکه در برنامه های دیگه هم شنیدم مشکل داره . مثلا راینو .
موفق باشید.

سلام دوست عزیز با آرزوی قبولی طاعات :همونطور که آقا سروش اشاره کردن مورد Boolean در خیلی مواقع کار نمی کنه و این هم طبیعیه و چاره ای براش نیست و این هم وقتیه که آبجکتها تو مراحل مدلینگ دستخوش تبدیل و تحول و تغییر قرار می گیرن مثلا وقتی که موضوعی رو تو جهات مختلف اکسترود می کنین ، پارامترهای جزئیات موضوع دستخوش تحول می شه و در نتیجه دو آبجکت مقابل نمی تونن با هم سازگاری داشته باشن ، تو مدلینگ بهتره قبل از هر تغییر کلی اقدام به قابلیت بولین بشه ؛ برای اطلاعات بیشتر بهتره مورد Boolean operations don’t work as expected رو تو هلپ خود مایا مطالعه کنین .موفق و پیروز

آخرین ویرایش:

reza_1001

Well-Known Member
اشکالی رو که در مایا از هم کم می کنم از طریق گزینه های بولینس ، بعضی مواقع کار مورد نظر رو انجام میده ولی بعضی وقت ها در کم کردن اشکال از هم دچار مشکل میشم و به جای کم کردن هر دو دلیت می شن. اینقدر جابجا می کنم که گاهی درست میشه ولی بعضی وقت ها نه و این برای من زمان زیادی رو میبره. لطفا راهنمایی ام کنید.

سلام
من هميشه قبل و بعد از كار با اين توابع
هر دو سطح رو delete history ميكنم و مشكلي هم پيش نمياد

جدیدترین ارسال ها

بالا