خيلي مهمه درباره <CD>

هنرسبز

New Member
سلام
من يه سوالي پرسيده بودم اما بهش درست جواب ندادين
سوال من اينه كه فايل ايگزه تو هارد باشه اما فايلهاي صوتي وتصويري داخل سي دي
قرار بگيره .دراين حالت اگه مسير سي دي بهش بديم اگه كامپيوتر دو تا سي دي رام داشته باشه و يا
درايو مجازي داشته باشه فايلهاي صوتي وتصويري اجرا نميشن واگر مسير دايركتوري بهش بديم بازهم اجرا نخواهندشد.
سعي كنيد يه جوابي براش پيدا كنين.

silvercover

کاربر متخصص
ماکرو <CD> همیشه نام اولین درایو سی دی رو بر میگردونه. حالا اگه تعداد بیشتری سی دی داشته باشی و بخای بهشون دسترسی داشته باشی چند راه داری.

یکی به صورت دستی حساب کنی درایو هاس سی دی بعدی رو.
دومی از PlugIn استفاده کنی و یه آرایه از درایو ها رو گیر بیاری و هر سی دی رو از بابت این که توش برنامت هست چک کنی.

یه راهه دیگه اینه که توی سی دیت یه برنامه باشه که با استفاده از <SrcDir> نام درایوشو بگیره و توی رجیستری ذخیره کنه و بعد برنامه شما این نام رو از توی رج از توی هارد بخونه و مشکل حله.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
مثلا شما فايل setup.exe رو توي پوشه MMB در root سي دي داري..حالا اگه بخواي اونو اجرا كني بايد از دستور زير استفاده كني...
PHP:
run("<SrcDir>\mmb\setup.exe","")

براي صدا ها هم به همين صورت هستش...اگه ما يك آهنگ توي پوشه‌ي music در مسير اصلي - root - باشه با استفاده از اين دستور پخش ميشه...
PHP:
playsound("<SrcDir>\music\1.wav")

براي ويدئو هم باز به مين صورت...اگه ما يك ويدئو توي پوشه video (در مسير اصلي) داشته باشيم با استفاده از اين دستور load و play ميشه...
PHP:
VideoLoad("video","<SrcDir>\video\learn.avi")
VideoPlay("video")

silvercover گفت:
که در زمان اجرا این ماکرو به نام درایو سی دی ترجمه میشه. کلا این ماکرو مسیری رو باز میگردونه که فایل اگزه اصلی ما از اونجا اجرا شده. یعنی اگر ما مثلا فایل برناممون رو از مسیر c:\my app\test اجرا کنیم این ماکرو همین مسیر رو باز میگردونه. برای اطلاعات بیشتر هم اگر انجمن رو جستجو کنید نمونه ها و نکته های دیگری رو هم در این باره خواهید یافت. ضمنا راهنمای خود MMB هم در این زمینه عالی هست.

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا