خيلي فوري_ درخواست يك فونت.

Jondan

New Member
سلام.
امروز كه داشتم يك فايل PDF رو از سايت يك دانشگاه مي گرفتم وقتي بازش كردم قابل خواندن نبود و پيام ميداد به فونت Nazaninnormal احتياج داره.

از همه خواهش مي كنم اگه كسي اين فونت رو داره پيوست كنه.
اول تو اينترنت سرچ كردم اما موردي پيدا نشد تا اينكه رسيدم به همين فروم و دانلود كردم اما فونت ها B Nazanin بودند و جواب نمي دادند.

خيلي فوريه. لطفا كمك كنيد. :cry:
خيلي ممنون.

Flashium

Member
با سلام
اصلا دلیل به وجود آمدن pdf این بوده که در هر کامپیوتری نوشته ها تغییری نکنند و احتیاجی به فونت نباشد!!!
فکر نکنم مشکل از نبودن فونت باشد. pdf ها احتیاجی به فونت ندارند.

moslancer2

Member
دوست عزیزم این مشکل برای این هست که فونت مورد نظر در فایل در موقع ساخت embed نشده... برای من هم که تمام فونت های nazanin رو داشتم این فونت رو ندارم نیومد... اما من براتون فونت هایی که داشتم رو میذارم...

پیوست ها

• nazanin-font.zip
    115.5 کیلوبایت · بازدیدها: 38

Flashium

Member
pdf که برای نمایش به فونت احتیاج داره با فایل ورد چه فرقی داره؟
اصلا این فایل pdf باید به صورت استاندارد توی همه سیستم ها به خوبی نمایش داده بشه حتی ویندوز های غیر فارسی و بدون هیچ فونت.
با اینکه بچه اصفهانم اما از اینکه سایت دانشگاه اصفهان یه همچین کاری کرده متعجبم!!

hassani48

New Member
این فونت رو از پی سی دانلود و سایت برنا دانلود کنید
اینها فونتهای برنای 95 هست

alirezaba

New Member
سلام.
امروز كه داشتم يك فايل pdf رو از سايت يك دانشگاه مي گرفتم وقتي بازش كردم قابل خواندن نبود و پيام ميداد به فونت nazaninnormal احتياج داره.

از همه خواهش مي كنم اگه كسي اين فونت رو داره پيوست كنه.
اول تو اينترنت سرچ كردم اما موردي پيدا نشد تا اينكه رسيدم به همين فروم و دانلود كردم اما فونت ها b nazanin بودند و جواب نمي دادند.

خيلي فوريه. لطفا كمك كنيد. :cry:
خيلي ممنون.

منم همین مشکل رو پیدا کردم. موقع باز کردن فایل حیب این پیغام رو میداد. هیچکدوم از لینکهای موجود تو این تاپیک هم جواب نمیده. یکی کمک کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا