خيلي خيلي مهم : يك پيشنهاد عالي حتما بخونيد

carp3

Member
به نام خدا
یک پیشنهاد تازه ؟!
دوستان پی اچ پی باز و ... میدونید که ما ها وقتی به یک اسکریپتی (در هر زمینه php,cgi,…) احتیاج داشته باشیم اولین کاری که میکنیم به سایتهای مرجع مثلا Hotscripts یا onlyphp میریم و اینم میدونید که ما هیچ منبع اسکریپت فارسی نداریم پیشنهاد من اینکه بیایم یک سایتی تو مایه های همین دو سایت بالا ایجاد کنیم و یک منبع فارسی نیز ما ها داشته باشیم اگه ما چنین چیزی داشته باشیم عالی میشه چون تقریبا همه ی کشور ها (بجز همسایه ها ی خودمون ) برای خودشون یه چنین سایتی دارن اگه قرار باشه چنین سایتی رو داشته باشه من یک سری طرح هایی براش دارم که در زیر میگم
- افراد برنامه نویس هستن میتونن برنامه های خودشون رو بفروشن یعنی از طریق ایگولد و ...
- عضو گیری بشه و اعضا بتونن برنامه هاشون رو منتشر کنن
- دارای تمامی قسمت ها یی که سایتهای مرجع دارن باشه یعنی بخش مقالات کتابها و...
و...
و همچنین برای ایجاد این سایت به چیزهایی هم احتیاج داریم مثلا هاست و دامین و برنامه نویس و ...

حالا هر کی با این طرح موافقه و میتونه کمکی بکنه همینجا آمادگیشو اعلام کنه و ایمیلش رو هم بزاره تا باهاش تماس بگیریم
مخالفین عزیز هم لطفا نظراتشون رو بیان کنن چون اگه نگن نامردی کردن !

خوب منتظریم ببینیم که آدمایی که دوست دارن کشورمون حداقل از لحاظ برنامه نویسی و اینترنت پیشرفت بکنن کیا هستن . راستی اونایی که سرور دارین این جور موقع ها آدما به درد هم میخورنا

توجه : لطفا براي ادامه بحث به سايت زير برويد

آخرین ویرایش:

miladmovie

Active Member
carp3 جان کاشکی این طور نمی کردی !
متن اولی که مملی گفته رو بزار اینجا آخرش هم لینک بده شاید بچه های اینجا بخوان اینجا موضوع دیگه ای ادامه پیدا کنه

spsgorgan

Active Member
کد:
به نام خدا
یک پیشنهاد تازه ؟!
دوستان پی اچ پی باز و ... میدونید که ما ها وقتی به یک اسکریپتی (در هر زمینه php,cgi,…) احتیاج داشته باشیم اولین کاری که میکنیم به سایتهای مرجع مثلا Hotscripts یا onlyphp میریم و اینم میدونید که ما هیچ منبع اسکریپت فارسی نداریم پیشنهاد من اینکه بیایم یک سایتی تو مایه های همین دو سایت بالا ایجاد کنیم و یک منبع فارسی نیز ما ها داشته باشیم اگه ما چنین چیزی داشته باشیم عالی میشه چون تقریبا همه ی کشور ها (بجز همسایه ها ی خودمون ) برای خودشون یه چنین سایتی دارن اگه قرار باشه چنین سایتی رو داشته باشه من یک سری طرح هایی براش دارم که در زیر میگم
- افراد برنامه نویس هستن میتونن برنامه های خودشون رو بفروشن یعنی از طریق ایگولد و ...
- عضو گیری بشه و اعضا بتونن برنامه هاشون رو منتشر کنن
- دارای تمامی قسمت ها یی که سایتهای مرجع دارن باشه یعنی بخش مقالات کتابها و...
و...
و همچنین برای ایجاد این سایت به چیزهایی هم احتیاج داریم مثلا هاست و دامین و برنامه نویس و ...

حالا هر کی با این طرح موافقه و میتونه کمکی بکنه همینجا آمادگیشو اعلام کنه و ایمیلش رو هم بزاره تا باهاش تماس بگیریم
مخالفین عزیز هم لطفا نظراتشون رو بیان کنن چون اگه نگن نامردی کردن !

خوب منتظریم ببینیم که آدمایی که دوست دارن کشورمون حداقل از لحاظ برنامه نویسی و اینترنت پیشرفت بکنن کیا هستن . راستی اونایی که سرور دارین این جور موقع ها آدما به درد هم میخورنا

carp3

Member
ميلاد جون ميدونم 3 روز ديگه از خونه ميندازند بيرون
ناراحتم :shock: :cry:
اميد وارم تو روزاي در به دري به مجيد آنلاين و پي تي هم سر بزني :-?
با آرزوي خونه دار شد براي شما :wink:
پدرام
موفق باشي

farsid

Member
آقای روی هاستینگ رو من حساب کنید بزرگترین سرور خاور میانه (این حرف با سند است دست من هستش تقریبا

=============================
اگه خواستی به من میل بزن

carp3

Member
ممنون اما سايت هنوز طراحي نشده !!!!!
چه برسه به .....
به هر حال ممنون اعلام آمادگيتون

جدیدترین ارسال ها

بالا