خيلي حياتيه آبروم در خطره كمك كنيد اگه ميشه

سلام
من مي خوام تو بگ گراند سايتم به آهنگ بزارم كه وقتي صفحه ام بالا مي ياد خودش اجرا شه اما وقتي با دستور bgsound اين كارو ميكنم يا ژخش نميكنه يا اينكه با ويندوز مديا پلير باز مي شه. بايد جه كنم كه آهنگ پخش شه و تو خود اينترنت اكسپلورر اجرا بشه
لطفا كمككككككككككككككككككككك كنيد بد جوري آبروم در خطره
اگه ميشه آي دي تونو بزارين كه ااگه نشد با اومن در ارتباط باشم
مرسي

ye_mojud

Member
سلام . براي گذاشتن اهنگ براي صفحه وب توي فرونت پيج بايد از دستور و گزينه پلاگ اين استفاده كني تا بدون نياز به پلير خاص و بر اساس تنظيمات اينترنت اكسپلورر اهنگت پخش بشه . براي دسترسي به دستور پلاگ اين از مسير زير استفاده كن .

Insert \ Web Component \ Advanced controls \ Plug in

بعد توي پنجره پلاگ اين كافيه فايل ام پي تري يا ميد يا فرمتهاي ديگه مثل فايل هاي فلش رو انتخاب كني و براي تكرار آهنگ هم بايد از كد زير استفاده كني .

name.mp3"loop="-1">

براي اضافه كردن كد به صفحه هم اول در قسمت ديزاين روي شكل پلاگ اين كه اضافه شده كليك كن تا انتخاب بشه بعد بروي به صفحه كد و در انتهاي خط دستور پلاگ اين كد بالا رو وارد كن تا پخش اهنگ تكرار بشه .
اگه كد بالا به هم ريخته بود توجه كن كه بايد صفحه رو از چپ به راست كني تا كد درست خونده بشه . موفق باشي و خدانگهدارت

ye_mojud

Member
ببخشيد من فكر كردم از نرم افزار فرونت پيج استفاده ميكني كه راه حلش رو نوشتم و حواسم نبود توي انجمن دريم ويور هستم .

سلام دوست من
خوبي؟
ممنونم خيلي كمك كرد از همين راهي كه گفتي رفتم و كار كرد واقعاْ ازتون ممنونم
اميدوارم بتونم جبران كنم دوست خوب من
موفق باشي
باي باي

جدیدترین ارسال ها

بالا