خون در نوشته

ققنوس

Member
آبتين جان اگه پلاگين ها تو آپلود كردي كه ايول بگو.اگر نه لااقل اسماشونو بنويسي تا از يه جايي دانلودشون كنيم.

Mandana

Active Member
عزيز خيلي ها هستن.مثلا من هم از eye candy 4 استفاده مي كنم هم از 5 هم از eye candy texture.يا محصولات KPT مثل KPT Cony يا KPT convolver يا محصولات Lura مثل lura document يا lura wave .البته flux و bitjazz و funhouse هم هستن.blade pro و blackbox و خيلي هاي ديگه.اگه فيلتر خاصي مد نظرته الان كه جا واسه آپلود كردن دارم بگو واست آپلود كنم.موفق باشي

Mandana

Active Member
حاج آقايون گفتم كه اسم بديد تحويل بگيريد
به خدا من نميتونم اين همه رو آپلود كنم.گناه دارم.

mosi-online

Member
eye candy4 با سريال نامبر بزاري واقعا توپ ميشه..
خب اوليش رو بزار واسه دانلود...
بزار...

mosi-online

Member
ببين الان داشتم با اين فيلتره ور ميرفتم بابا عجب چيزيه خيلي باحاش حال كردم...
اگه بازم از اينا داري رودرواسي نكن آپلود كني ممنونت ميشم 100000000000000000تا...
منتظره بعدياش هم هستيم...
راستي دستت هم درد نكنه 10000000000000000000000000000تا.

Ghamnevis

Well-Known Member
آبتين جان ممنون.. هرچند من اين Plug-in را دارم.. اما خوب دستت درد نكنه چون ميدونم چيز جالبيه..

من يك تاپيك ميزنم و بصورت مهم در ميارم تا بچه ها پلاگ-اين هاشون را اونجا مطرح كنند.. البته اگر باز هم حال آپلود داري ؟ ;) اگر به اون تاپيك رونق ميدي بزنمش ، هان ؟ ;)

Mandana

Active Member
فعلا فضا دارم. eye candy5 texture
هم هست كه خيلي باهاش حال ميكنم.منتها 8 مگ هستش.تا فردا براتون آپلود ميكنم.پس سايان جان مهلت بده تا خوبهاشو سوا كنم.موفق باشي حاجي

Ghamnevis

Well-Known Member
بروي چشم آبتين جان !

فضا هم خواستي من خودم در خدمتم.. يك FTP واست رديف ميكنم كه بتوني با برنامه آپلود كني تا Pause/Resume هم دستت باشه..

پس خودت خبرم كن ! راستي پ.خ من بدستت رسيد ؟ 2 3 روز پيش برات فرستادم.. !! جوابي ندادي هنوز ..

بيخيال ! اينجا ادامه نديم.. پس هر موقع كه شد خبرم كن تا من تاپيك را بزنم.. خودمم مشغول ميشم از فردا و پلاگ هاي خوبم را سوا ميكنم..

سايان

Mandana

Active Member
اين از دوتا فيلتر(آينه عمودي و افقي كه هرچند خيلي ساده به نظر ميان اما خيلي توپ هستند).صبر كنيد براتون لينك eye candy texture رو هم تا صبح مي گردم پيدا مي كنم.
Xmirror
Ymirror

سريال مريال هم نداره.چون كوچولوهه مفتي هستش

Ghamnevis

Well-Known Member
آبتين جان لطف كن يك تاپيك بزن و اونجا معرفي كن تا من مهمش كنم..

بابت اينها هم ممنون ;)

قربانت
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا