بی بی کد خونه خاله

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خوشگل شده. مشکل کف براق بودن بیش از حد اونه، انگار خیسه.
یکمم پرده مصنوعی شده.

dipperman

Member
پست اول بروز شد
تغییرات بر اساس راهنمایی دوستان انجام شد. مجدد تشکر میکنم
بیصبرانه منتظر راهنمایی های بیشتر دوستان هستم

ali_max3

New Member
سلام
کف کار به نظرم زیاد خوب نشده
باقی جاها اوکی
خسته نباشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.بچه ها این دوست خوبمون زحمت کشیده کار به این خوبی توی گالری گذاشته.برای کارشون احترام قائل بشین خوب نقد کنین.با یک دهم طول یه خط زیاد جلوه قشنگی نداره
دوست خوبم علت خوب نشدن کارتون اینه که یه سری اصول زیبایی شناسی رو باید یاد بگیرین.مثل ترکیب بندی رنگ همنشینی آبجکت ها کنار هم
تقریبا بهترین راه برای یاد گیری دیدن کارهای تاپ دنیا هست.توی این آدرس ها برو خودت می بینی
evermotion.org
ronenbekerman.com
الان توی کارت
تعداد رنگ ها خیلی زیاده شده
کف
پرده
تابلو
محیط بیرون
مبل
گل
چوب سقف
در صورتی که می تونستی خیلی محدود تر کنی.
مثلا کف قهوه ای روشن بشه.پرده همون رنگ یه مقدار روشن تر چوب سقف هم رنگ کف
دیوار سفید
تابلوها هم قرمز قهوه ای
مبل هم کرم بین سفید کرم.
یه امتخان بکن.نتیجه رو خودت میبینی.
کار بیبین .خیلی کار ببین
مقاله آقای میلاد کمباری هم بخون

dipperman

Member
با تشکر از شما . استفاده از رنگ از یک تونالیته ویا طیف ساده ترین و پیش پا افتاده ترین متد برای افراد کم توان و محافظه کاره . با این حال نظر شما متین و محترم.
با این حال دیدن و مشاهده بیشتر نصیحت بجایی بود که مد نظر قرار خواهم داد.
سلام.بچه ها این دوست خوبمون زحمت کشیده کار به این خوبی توی گالری گذاشته.برای کارشون احترام قائل بشین خوب نقد کنین.با یک دهم طول یه خط زیاد جلوه قشنگی نداره
دوست خوبم علت خوب نشدن کارتون اینه که یه سری اصول زیبایی شناسی رو باید یاد بگیرین.مثل ترکیب بندی رنگ همنشینی آبجکت ها کنار هم
تقریبا بهترین راه برای یاد گیری دیدن کارهای تاپ دنیا هست.توی این آدرس ها برو خودت می بینی
evermotion.org
ronenbekerman.com
الان توی کارت
تعداد رنگ ها خیلی زیاده شده
کف
پرده
تابلو
محیط بیرون
مبل
گل
چوب سقف
در صورتی که می تونستی خیلی محدود تر کنی.
مثلا کف قهوه ای روشن بشه.پرده همون رنگ یه مقدار روشن تر چوب سقف هم رنگ کف
دیوار سفید
تابلوها هم قرمز قهوه ای
مبل هم کرم بین سفید کرم.
یه امتخان بکن.نتیجه رو خودت میبینی.
کار بیبین .خیلی کار ببین
مقاله آقای میلاد کمباری هم بخون

martin eco

Well-Known Member
با نظر عارف در مورد تونالیته کارت موافقم.....رنگ هایی که به کار بردی علاوه بر اون تونالیته در نوعی طیفی از رنگ هستن که چرک هستن مثه سبز لجنی..رنگ ها باید از طیف شارپ تری استفاده بشن
در مورد اون نظرتون هم مخالفم...اتفاقا تونالیته های کم رنگ کارهای سهل و ممتنعی هستن و در آوردنشون کار بسیار سختیه...
مشکلاتی که الان در کارتون مشهوده..البته بنده متخصص نیستم همین چیزهایی که به چشم میاد رو میگم
کف بامپ زیادی داره که باعث شده گلاسینز کف که زیاد هست بیشتر هم بشه..
تیرهای سقف خیلی صاف و پارکتی شدن
با اینکه صحنه روزه هیچ نوری از بیرون به داخل نداریم واسه همین اون کادر پنجره از کلیت کار جدا شده...منابع نوری هم نامشخص هستن
نوع چیدمان خوبه و جز نقاط خوب کار هست
زحمتی که واسه کار کشیدی مشهوده و خسته نباشی داره...نوع نورپزدازیتو اگه ارتقا بدی که تو همین سایت هم بچه ها نمونه شو گذاشتن کارهای بهتری انجام خواهی داد..بدون شک
موفق باشی:rose:

max vray

کاربر VIP
سلام کار خوبی شده اما مشکلاتی داره که دوستان گفتن. هم رنگ و هم پارکت کف هم براقیت بالای چوب سقف و نویز های روی سقف و نداشتن منبع نوری مشخص و به همین علت نابود شدن سایه ها.
براقیت کف کم کن و متریال های چند لایه بساز تا رئالتر بشه در ضمن تو فتوشاپ هم میتونی به کارت رنگ و روح ببخشی.
بیشتر تمرین کن موفق میشی.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.دوست خوبم اگه شما که اینقدر اطلاعات رنگ داری و استفاده از هم تنالیته رو که تقریبا شیوه مرسوم دنیا هست رو زیر سوال می بری پس باعث تعجب هست که چرا توی کار خودتون نتونستین تصویر چشم نوازی رو با حداقل 10 رنگ بوجود بیارین.

الان یعنی این کارهای زیر که همشون بهترین کارهای دنیا زیر سوال رفتن و سازندگانش همه محافظه کار بودن!

من خودمو در حدی نمی دونم بخوام تئوری اینها رو زیر سوال ببرم

bedroom_0_251.jpgvanilla-room_0_10.jpg4-u_0_184.jpg

پیوست ها

• closet_752_th.jpg
    closet_752_th.jpg
    5.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7

dipperman

Member
با تشکر از توجهتون وایر کارو براتون گزاشتم. منابع نور کاملا مشخص هستند. در مورد متریال چند لایه باید عرض کنم پرده و رویه مبلها به همین روش ساخته شدن.در مورد بقیه موارد فرضیه ای ندارم برداشت من اینه که سلیقه ای هستند.درضمن نظر من در مورد اون مواردی دوستمون ارایه دادن اینه که از تونالیته و طیف های زیادی استفاده شده اما بدلیل جزییات و ایتم های زیاد رنگهای غالب بیشتر به چشم میان و باقی رنگها ایجاد تعادل میکنند.اما در کار من به دلیل ایتم های بسیار کم با دیتیل های محدود استفاده از روش فوق مقدور نبود.
با تشکر
سلام کار خوبی شده اما مشکلاتی داره که دوستان گفتن. هم رنگ و هم پارکت کف هم براقیت بالای چوب سقف و نویز های روی سقف و نداشتن منبع نوری مشخص و به همین علت نابود شدن سایه ها.
براقیت کف کم کن و متریال های چند لایه بساز تا رئالتر بشه در ضمن تو فتوشاپ هم میتونی به کارت رنگ و روح ببخشی.
بیشتر تمرین کن موفق میشی.

پیوست ها

• wir.jpg
    wir.jpg
    478.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا