خوندن از دیتابیس سرع تره یا فایل

va2va2

Member
سلام دوستان
من میخوام تعدادی کلمه برا سایتم معرفی کنم و بعد برای هر کدوم یه لینک تعریف کنم که هر جا او کلمات بود تبدیل بشه به او لینک
خب تو این حالت یکم ممکنه سایت کند بشه
برا اینکه سایت خیلی کند نشه مخوام بدونم اگه از تو فایل بخونم و بنویسم ممکنه سایت کمتر کند بشه یا نه.

peyman1987

Member
دوست عزیز برای اینکار بهتره از فایل و روش اینکلود استفاده کنی. نیازی به استفاده از دیتابیس نیست. اینجوری سرعت کارت هم بیشتر میشه ( البته توی حجمهای کم زیاد محسوس نیست ).
میتونه توی یه فایل PHP جدا یه آرایه تعریف کنی و بعد مثل Key رو خود کلمه و Value رو لینک مرتبط باهاش قرار بدی. بعدش توی فایل اصلیت اینکلود کنی و راحت ازش استفاده کنی.

مشکلی بود بازم سوال کن.

alionline1366

Active Member
دقیقا درسته از روشی که دوستمون گفت میتونی استفاده کنی ولی استفاده از دیتابیس اگر حجم کلماتت زیاد شد واجب میشه

va2va2

Member
دقیقا درسته از روشی که دوستمون گفت میتونی استفاده کنی ولی استفاده از دیتابیس اگر حجم کلماتت زیاد شد واجب میشه
اتفاقا خودم برعکس فکر میکنم. اگه کلمات زیاد باشه و تو هر بار ریفرش صفحه بخواد تمام کلمات رو بخونه سرعت میاد پایین و بار زیادی رو سرور میاره.اگه اشتباه فکر میکنم لطفا به من بگید و راهنماییم کنید. من هنوز باید خیلی چیزا یاد بگیرم . با تشکر

alireza82

Well-Known Member
سلام
در کارهای تکراری که نیازی به در اوردن داده جدید نیست به نظرم فایل بهتره. حتی اگر از عبارات ثابت استفاده کنی که چه بهتر. بهترین کار برای این موردی که گفتی تعریف یه ارایه تو یه فایل php و اینکلودش هست. این رو به خاطر این میگم که کلماتت محدود هست و حتما نیار به اپدیت زود به زود هم نداری. اما در کل دیتابیس ها خیلی خیلی سریع تر از فایل ها هستند. اما بعضی موقع ها میشه سرعت رو فدای ، میزان پروسس کمتر کرد.
این هم نظر بنده:)
موفق باشید.

alionline1366

Active Member
اتفاقا خودم برعکس فکر میکنم. اگه کلمات زیاد باشه و تو هر بار ریفرش صفحه بخواد تمام کلمات رو بخونه سرعت میاد پایین و بار زیادی رو سرور میاره.اگه اشتباه فکر میکنم لطفا به من بگید و راهنماییم کنید. من هنوز باید خیلی چیزا یاد بگیرم . با تشکر

دوست من همیشه دیتابیس از فایل سریع تره من گفتم اگه کلماتتون زیاد شد چون وقتی زیاد بشه سرعت لود دیتابیس از فایل خیلی بیشتره

جدیدترین ارسال ها

بالا