خوكككككككككك

؟

• 1

رای: 0 0.0%
  • 2

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

dariush3d

New Member
سلام به همه دوستان .يه كار جديد با zbrush3 البته دورست كار نميكنه برنامه تكسچر نميده .نظر بدين ممنون:)

pigi.jpg

پیوست ها

• pigi.jpg
    pigi.jpg
    270 کیلوبایت · بازدیدها: 7

Mandana

Active Member
چه باحاله ^.^
شاید ایراد از مانیتور منه.اما قرمزش زیاده
glassesf.gif
یکم صولتی تر باشه بتر نیستش؟
blackhair.gif

قشنگه.ادامه هم میخواید بدینش؟
موفق باشید
4xvim2p.gif

DIMO

Active Member
عالیه فقط از نظر هیکلی بیشتر شبیه موش کوره چشم هم که نداره، واقعاً شبیهشه.دستهاش هم اینو تایید میکنه.:lol:

امیدوارم از دست حرفهای من نرنجیده باشی موفق باشی.

من زياد با زي براش كار نكردم اما محيطش خيلي متفاوته و همين نشون ميده كه تو تسلط خوبي روش داري ، منبعي مي توني به من معرفي كني براي آموزشش؟

dariush3d

New Member
سلام و ممنون از نظراتتون.كلا من خوكهامو تو هيكل آدم و روي 2 پا كار ميكنم .دسهاشو واسه اين كوتاه گرفتم تا چاقيش بيشتر تاكييد بشه. و چشم هم گذاشته بودم ولي ور داشتمش شايد با چشم هم گذاشتمش.كلا از خوك فقط دماقشو به ارث برده ولي عمدا بوده:wink:
من تو تكسچر ضعيفم .كمك كنين ممنون ميشم.
يه سوال؟ تو zbrush3 ماده قرمز كه تو material هستش نور پردازي نميشه چرا؟؟؟؟

dariush3d

New Member
والا منم آزمون خطا كار ميكنم .اما dvd هاي آموزشي داره تو بازار كه خيلي به درد بخوره مال gnomon workshop رو بگير .من گرفتم و راضيم.
در مورد برنامش بايد بگم كه تو آرزوهاي من بود اين تور مدل سازي .فوق العاده هستش و تا چند وقت ديگه با اين سرعتي كه تو پيشرفتش هست .از غولهاي اين كار ميشه.
به درد ادمهاي كم حوصله و آرتيست البته سواي من ميخوره

dariush3d

New Member
من از كجا ميتونم واسه zbrush l متريال دانلود كنم .ممنون ميشم يه عالمه:oops:

Mb3d

Member
gnomon workshop کدوم dvd شو گرفتی؟؟؟؟ آدمه یا اون موجود فضایه ؟؟؟؟

Mb3d

Member
آفرین تمیزه.........
از بقیه تعجب می کنم......... این که چشم نداره که عیب نیست ...خودش یه حالت جالبیه .....همه چیز که نباید ریئل باشه........اگه این جوری بخواین که یه دوربین بخرین خیلی بهتره

pythoN

Active Member
من تو تكسچر ضعيفم .كمك كنين ممنون ميشم.
يه سوال؟ تو zbrush3 ماده قرمز كه تو material هستش نور پردازي نميشه چرا؟؟؟؟

اصلا مهم نیست و به فکرش هم نباش به نور پردازی و رندر توی مکس توی مکس بپرداز . مطمعا باش نتیجه ی خوبی میگیری .

dariush3d

New Member
اگه منظورت از آدمه توzbrush3 هستش مال zack نه هنوز گير نياوردمش .اوني كه من دارم مال آلوارزه

جدیدترین ارسال ها

بالا