خوش آمد گویی بعد از لوگین کردن در سیستم

datasun

Member
سلام امیدوارم سال خوبی داشته باشید یک سوال داشتم من دارم برای سایتم یک عضویت میسازم و سوال برام پیش اومده که چیکار کنم کابر بعد از ورود به سایت به یک صفحه دیگر هدایت نشه و به همون index بره و فقط بلوک اعضا تغییر کنه یعنی دیگه فرم نام کاربری و کلمه عبور نیاد و متنی مثل خوش آمدید توی اون بلوک براش ظاهر بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر :rose:

parsiteam

Member
سلام . داخل بلوک اعضاتون باید چک کنید که اگر سژن یا کوکی ( بستگی داره که چطوری کاربر رو شناسایی میکنید ) تنظیم شده بودند بجای فرم لوگین یک پیام رو نشون بده . فقط باید یک if بنویسید .

موفق باشید .

datasun

Member
سلام . داخل بلوک اعضاتون باید چک کنید که اگر سژن یا کوکی ( بستگی داره که چطوری کاربر رو شناسایی میکنید ) تنظیم شده بودند بجای فرم لوگین یک پیام رو نشون بده . فقط باید یک if بنویسید .

موفق باشید .

ممنون دوست عزیز ولی من منظورتون رو متوجه نشدم من این جوری با سشن ها برای ورود کار کردم

PHP:
<?php 

@session_start();

include "reg/config.php";

$user = strtolower($_POST['username']);
$pass = $_POST['password'];

if($user && $pass)
{
$Query = mysql_query("SELECT * FROM `register` WHERE `username` = '".$user."' AND `password` = '".$pass."' LIMIT 1");

if ( mysql_num_rows($Query) > 0 )
{
$_SESSION['LogedIn'] = true;

echo 'Wellcom';

}else{

echo 'name karbari ya kalameh obor eshebah ast';
}
}
else
{
echo 'Shoma login nakardeh ieed';
}
?>

وفرم رو به login.php میفرستم میخوام بدونم باید چی کار کنم باید توی لوگین دستوری بنویسم یا توی صفحه ای که فرم رو قرار دادم :-?

parsiteam

Member
توی بلوک لوگین تون قبلش چک کنید اگر $_SESSION['LogedIn'] = true بود پیام بده خوش آمدید وگرنه فرم لوگین رو نمایش بده . به همین سادگی.

datasun

Member
Lسلام ببخشید یک سوال دیگه هم برام پیش اومد میشه لوگین کردن با تصویر امنیتی رو هم توضیح دهید اخه خود تصویر هم یک سشن داره و من نمیدونم چجوری باهاش کار کنم ؟:-?

Masoud1365

مدیر انجمن
یه سرچ در انجمن بزنید آموزشش در همین انجمن هست. captcha را سرج کنید.

P.H.P

Member
خوب تصویر اگه session نداشته باشه که نمیتونی تشخیص بدی صحیح است یا خیر

شما باید بعد از عمل post یه شرط قرار بدی در صورتی که با session برابر بود اجازه رو صادر کنه در غیر این صورت False

و این که یادت باشه هر وقت هرجا captcha استفاده کردی هر بار باید یه جدید generate بشه

موفق

parsiteam

Member
عدد یا نوشته ای رو که کاربر ارسال میکنه رو با عدد یا نوشته ای که داخل سژن از قبل توسط Captcha ذخیره شده مقایسه کن عزیزم . اگر برابر بودن که هیچ وگرنه خطا بفرس . به همین سادگی .

جدیدترین ارسال ها

بالا