ممنون من کلک را دارم البته درست کار نمیکنه. حتما پخ براتون میزنم. ولی طرز کارباهاشو که بشه نوشته را شکسته نوشت را نمیدانم یا مثلا "یاد" را کاری کرد که د به یا بچسبه.
ببینید برای تغییر شکل ظاهری بعضی از ترکیبها کافیه روی اون حرف راست کلیک کنید و از منویی که باز میشه گزینه other Shapes رو انتخاب کنید. حالا یه کادری باز میشه که میتونید حروف رو به شکل دیگه ببینید و انتخاب کنید.
یه کار دیگه هم میتونید انجام بدید اونم اینکه از منویی که سمت چپ برنامه وجود دارد حالتهای مختلف رو انتخاب کنید. قبلش حرفتون رو انتخاب کنید و روی اون علامتهای سمت چپ کلیک کنید. مثلا اگر بخواید حرف (ب) کشیده نوشته بشه باید اول حرف ب رو انتخاب کنید بعد روی آیکن مربوط به کشیده نوشتن حرف ب کلیک کنید.
خواهش مي كنم
البته تنظيمات فيلتر بستگي به سايز ، رنگ و چيزهاي ديگه داره و بايد بگم كه عدد ثابتي نيست
بايد روش كار بشه تا به نتيجه مطلوب رسيد
از حسن توجه شما هم متشكرم
راستي اگر ميشه دانلود كلك رو برام بگذاريد چون من از خوشنگار استفاده مي كنم
البته خيلي راضي ام ولي بعضي از افكتهاي كلك رو ندارده
ممنون
بااجازتون مي خواستم آموزش بردن نوشته خط نستعليقي از برنامه كلك رو به فتوشاپ بگم:
1-ابتدا بايد مراحل نصب برنامه كلك رو صحيح انجام بديد .
2-روي سيستم خودتون پرينتري نصب نباشه يا اگر هم هست اول اون رو حذف كنيد .
3-بعد از نصب كلك بايد برنامه اي كه فايل PDF رو مي سازه روي سيستمتون نصب كنيد(مثل برنامه PDF Factory pro)
4-درحين نصب برنامه PDF ساز به صورت مجازي پرينتري براي شما نصب مي كند.
5-بهد از نوشتن متن در برنامه كلك به منوي File رفته و گزينه Print رو انتخاب كنيد در اين مرحله از شما سئوالاتي ميشه كه اگه باهاش كار كنيد خيلي ساده است و بهد گزينه Save رو بزنيد و فايل شما به صورت يك فايل pdf ذخيره ميشه كه به راحتي و باكيفيت توي فتوشاپ باز ميشه .
اميد وارم متوجه شده باشيد