خواهش می کنم راهنمایی کنین حیاتیه

sahar.khanom20

New Member
سلامم بر دوستان گرام
من یه سری دکمه دارم که با onpress کردن روشون یه مووی کلیپ یا باتن رو حرکت می دم ( بالا ، پایین، چپ، راست ) حالا می خوام همین جور موس رو روش نگه دارم و ایون مووی کلیپ به حرکت خودش ادامه بده مثله همین اسکرولای صفحه ها که رو اون مثل پایین یا بالا که کلیلک می کنیم و تا وقتی رهاش نکردیم حرکت صفحه ادامه پیدا می کنه

لطفا اگر جواب میدین دقیقا اکشنی که براش لازمه بنویسین خیلی خیلی ممنونتون می شم :rose:

mohammad.sub7

کاربر فعال
لطفا اگر جواب میدین دقیقا اکشنی که براش لازمه بنویسین
----------------

شاید به خاطر این جمله شما کسی جواب نداده. انجمن مکان سوال و جواب هستش درخواستی که شما دارید فراتر از این حد و جاش تو بخش سفارشات انجمن.

من خودم قبلاً حتی نمونه با همه کمبود وقت می ساختم میزاشتم اینجا. اما دیدم ماهی دادن هیچ سودی نداره باید ماهی گیری یاد داد .وگرنه بدون اینکه طرف تلاش کنه میاد و انتظار داره صفر تا صد کار رو واسش انجام

بدن. من هدفم توهین کردن نیست فقط خواستم دلیل جواب ندادن به اینجور پست ها رو بدونید چیه. و این نیست که کسی بلد نباشه

اما راهنمایی:

اگه طریقه ساخت متن اسکرول دار رو بلدید کافیه همون روش جای متن دکمه یا مووی کلیپ هاتون داخلش باشه. من 1 مثال ساده میزارم خودتون باید تلاش کنید ببینید چطوری انجام شده.

موفق باشی

مشاهده پیوست scroll.rar

آخرین ویرایش:

sahar.khanom20

New Member
:sad:من هنوزم مشکل دارم من نمی خوام از اسکرول استفاده کنم با همه چیزایی که من می دونم فکر می کنم که دستور
while (MouseEvent.mouseDown(}
mc._x-=5;
}
باید کار کنه اما انگار یه چیزی درست نیست

میخوام به باتنم بگم تا وقتی ماوس داون هست مووی کلیپم به حرکتش ادامه بده

thrall

New Member
سلام
خوب شما میتونید با دستور onpress و onrelease اینکار رو انجام بدید
یعنی با رویداد press دستورات دلخواهت رو اجرا کنی و با release اون ها رو غیر فعال کنی

smmousazadeh

Well-Known Member
می تونید یک listener درست کنید که براساس صفر بودن یه متغیر، اسکرول رو اعمال کنه.
در ابتدا متغیر رو 1 بزاربد.
در Press متغیر رو 0 کنید.
در Release دوباره اون رو 1 کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا