خواهش میکنم کمک کنید **فوری**

mehrdad_ati

New Member
من همین کارو میکنم یعنی اول رو رنج 1تا 100 میارم برای رندر بعد میزنم رندر شه یک صفحه میاد که میزان پیشرفت کار رو میگه و یک صفحه دیگه هم باز میشه که هر فریمی که داره رندر میشه رو نشون میده این عملیات که تموم شد یک عکس دیسکت اون گوشه صفحه هست وقتی روش کلیک میکنم و فورمت avi رو هم میزنم اما فقط فریم شماره 100 رو با فرمت avi ذخیره میکنه من چیکار کنم ؟

mehrdad_ati

New Member
خوب مشکلم حل شد خدا رو شکر خیلی از حامد جان ممونم که تذکر درستی دادند چون من اصلا render output دست نمیزدم خوب حالا 1 سوال دارم من یک targer camera روی یک شیئ ایجاد میکنم آیا میتونم با زدن auto key و حرکت شیئ (و تابت نگه داشتن دوربین) حرکت اون شیئ رو render کرد ؟ بازم ممنون راستی یادم رفت ماشین من از چند شیئ جدا تشکلی شده چه طوری میشه همه رو با هم حرکت دارد؟

hamed-ddd

Well-Known Member
نه اصلا از این حرفا نزن ...کاری نکردم
مشکل اول : حرکت هدف دوربین با شی

باید اول هدف دوربین رو انتخاب کنی و بعد اون ابزاری که برات مشخص کردم فعال کنی حالا از هدف دوربین به سمت ماشین بکش (دراگ کن) یک خط چین که پشت موس کشیده میشه نشان دهنده درستی کارته......بعد روی ماشین رها کن...

مشکل دوم: یک تکه کردن اعضای ماشین

دقت کن که عملیات جدا کردن گروه به طریق مشابه و از دستور ungruop در همون منو انجام میشه ....

مشکل سوم :رندر گرفت از نمای دوربین
قبل از اینکه برم سراغش یک روش ساده سریع برای ساخت دوربین در نمای پرسپکتیو رو میگم:
نما رو به حالت دلخواه تنظیم کن و بعد کلیدهای ctrl+c رو بزن ....ازنمای پرسپکتیو یه دوربین target ساخته میشه(که حالا نام camera در بالای زاویه دید ثبت شده)

برای رندر گرفتن در نمای دوربین این قسمت باید تنظیم بشه...تو همون پنجره رندر

Sherlock_Holmes

Active Member
یک دنیا ممنون حالا حس میکینم میتونم با مکس کنار بیام

خسته نباشي تازه ميتوني كناربياي؟! شما الآن يكي از حرفه ايا هستي با اين همه پستاي بچه ها!!:D

خيلي از چيزايي كه ميخوا تو Help هستا! گفتم اگه مثلا هي مجبوري تايپ كني منتظر بشي تا جواب ميتوني تو Help پيدا كني چون Help مكس خيلي راحته...
اميدوارم بعد ازكنار اومدن كلي ازش لذت ببري...
موفق باشي.....

hamed-ddd

Well-Known Member
یک دنیا ممنون حالا حس میکینم میتونم با مکس کنار بیام
خواهش میکنم و خوشحالم
در تری دی مکس تقریبا چند مرحله برای اتمام یک پروژه وجود داره
1.مدل سازی(که شما در اینجا مدل رو ایمپورت کردی)
2.متریال دهی
2/5.در صورتی که کارکتر وجود داره در اینجا باید به اصطلاح سر هم بندی rigging بشه
3.دوربین و نورپردازی
4.انیمیشن
5. رندر

طبیعیه که برای یک پروژه که فقط یک عکس ازش رتدر میشه چیزی به اسم انیمیشن نداریم وبه جاش نور پردازی و متریال بیشتر کار میشه طوری که رندر یک عکس ممکنه 1 تا 5 ساعات طول بکشه

به هر حال موفق باشی

mehrdad_ati

New Member
سلام من همیشه به مشکل بر میخورم ! ایندفعه مشکلم تکسچره . من یک مدل کاملا آماده به همراه تکشچر هاش دانلود کردم و تکسچر هاش رو کنارش گزاشتم بعد import کردمش اما تو خود محیط کاری مکس هیچ اثری از تکسچرها نیست و فقط وقتی معلوم میشه که واقعا وجود دارند که از کار رندر بگیری . یک بار دیگه هم توی همون آموزش ساختن پروانه که آقا حامد داده بودند وقتی متاریل پروانه رو به plane نسبت دادم تو خود مکس نشونش نداد اما وقتی رندرش کردم نشونش داد؟! جریان چیه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا