خواهش ميكنم در تصميم گيري كمكم كنيد؟يادگيري برنامه نويسي تحت ويندوز #C يا تحت وب php؟

ahmadi93

New Member
سلام به همه دوستان
راستش من ليسانس نرم افزار (سال 90) هستم 4 سال كار كردم (دفتر دار-حسابدار-پشتيبان نرم افزار) ولي الان بعد از 4 سال ديگه ميخوام از يه جا تخصصي شروع كنم
از زمان دانشجويي به برنامه نويسي فوق العاده علاقه داشتم الان هم تا حدودي #C و تا حد خوبي هم php بلدم ولي ميخواهم يكي از اين دو تا رو به عنوان راه آينده خودم انتخاب كنم به هردو تاش هم فوق العاده علاقه دارم (بيشتر #C )
ميخواهم خودم تو يكي از اين زمينه ها مستقل بشم و به قول معروف تا تهش رو برم
حالا به نظرتون تو ايران زبانهاي برنامه نويسي ويندوزي و net. و. اينا بيشتر پروژه و كار و خواهان (به قولي پول) داره يا طراحي سايت و php يا اصلا يه زبان يا راه ديگه ي برنامه نويسي اي كه من نميشناسم؟ تو كدومش بيشتر ميتونم جلو برم؟
حتي ميخواهم تا يه جايي كه پيش رفتم دنبال فوق ليسانسم هم باشم و درسم رو هم ادامه بدم
الان دارم دنبال علاقه ام ميرم ميخواهم از هين الان راه درست رو انتخاب كنم نه مثل 4 سال پيش كه برنامه نويسي رو كلا رها كردم
خواهش ميكنم كمكم كنيد
ازتون خيلي ممنونم كه حرفهام رو خونديد

سلام دوسن عزیز

اول ببینید به کدوم زبان علاقه بیشتری دارید؟
دوم یه مدت باهاش کار کنید و ببینید چطوریه؟
سوم بازار اون زبان را ببینید، چطوره؟

الان خیلی ها میگن برنامه نویسی بلد هستند و وارد بازر می شن و بازار را خراب می کنند. ( من در یک شرکت هستم و در 2 سال هنوز به سود آنچنانی نرسیدم. )

پیشنهاد من به شما اینه که ببینید کدام ربان هنوز خراب نشده. البته تو ایران بیشترا خراب شدن. اما اگر بتونید با خارج از ایران همکاری کنید، فرقی نداره کدام زبان را یاد بگیرید، فقط مهمه که بهش تسلط پیدا کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا