خواهش از استادان فتوشاپ كار +++ كاري براي فرهنگ ايران +++

izone

Active Member
چشم دوست گرامي.

من تلاش ميكنم امروز بخشي از اين ماژول را آنلاين بگذارم تا شما آن را ببينيد. اما دوباره ياد آوري ميكنم كه اين يك ماژول براي ناك است و در ناك همانگونه كه شما بهتر ميدونيد هر كاربري ميتواند تم و گرافيك كل سايت را به تم هايي كه مدير سايت از پيش تعيين كرده تغيير دهد. تنها اين بخش شاهنامه به همانگونه كه هست بدون تغيير گرافيكي خواهد ماند. من تا بعداز ظهر اين نمنونه را براي شما خواهم گذاشت.

بهر روي از اينكه توجه به اين كار براي فرهنگ ايران داريد سپاسگزارم.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

ايران زون جان شرمنده واقعا..
من يك سري طرحهاي مينياتور پيدا كردم كه بعضا چيزهاي جالبي هستند..

همونطور كه گفتم من براتون آپلود ميكنم اما متاسفانه من به سرور سايت خودم كه همين سرور مجيد آنلاين هم هست دسترسي نداشتم ! يعني ISP من مورد داشت !

من هر چه سريعتر چند نمونه براتون آپلود ميكنم ! و يا همينجا و يا در انجمن عكسهاي متفرقه عكسها را ميزارم !

اگر هم كاغذ سوخته ميخوايد كه بفرماييد فكر ميكنم اين كارتون را راه بندازه ;) :

BackGrnd24.jpg

اگر به درد خورد كه هيچ و گرنه باز هم دست به كار ميشيم..

موفق باشيد
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
راستي يادم رفت بگم كه ماژول غير فعال بود..

منتظرم ببينم به درد خواهد خورد يا نه ؟

سايان

izone

Active Member
سايان جان ممنون از مهر شما.

شرمنده كه يادم رفت ماژول را فعال كنم. ولي الآن فعال است.

اين طرح شما هم خيلي خوب است من الآن ميگذارم روي صفحه ببينيم چجوري ميشه. اگر باز هم داري ممنون ميشم اگر نشاني دقيق آنرا در فوروم بدهيد تا آنها را هم ببينم.

باز هم سپاسگزارم.

Ghamnevis

Well-Known Member
خواهش ميكنم..

طرحها مينياتور هستند و يكم سنگين ! متاسفانه من با FTP هاستم مشكل پيدا كردم..

سعي ميكنم اونها را هم آپلود كنم تا ببينيد. ميشه ازشون بعنوان عكس استفاده كرد در كنار متون..

فعلا يا علي تا مشكل من رفع بشه ;)
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
كار بسيار جالبي انجام داديد.. اميدوارم موفق بشيد..

جا داره همينجا واقعا از شما و زحمتاتتون تشكر كنم..

باز هم سعي ميكنم تصاويري مرتبط پيدا كنم..

[hr:5e5e0a81e8]

به نظرم بهتره كه از فريم استفاده نميكرديد ! نگاهي به منوي سمت راست و ماژولها بندازيد ، قاعدتا با استفاده از فريم دو بار تكرار ميشن.. به هر حال نظر من بود.. ;)

موفق باشيد
سايان

izone

Active Member
ghamnevis گفت:
كار بسيار جالبي انجام داديد.. اميدوارم موفق بشيد..

جا داره همينجا واقعا از شما و زحمتاتتون تشكر كنم..

باز هم سعي ميكنم تصاويري مرتبط پيدا كنم..

[hr:21ec7ed0e3]

به نظرم بهتره كه از فريم استفاده نميكرديد ! نگاهي به منوي سمت راست و ماژولها بندازيد ، قاعدتا با استفاده از فريم دو بار تكرار ميشن.. به هر حال نظر من بود.. ;)

موفق باشيد
سايان

سايان جان خواهش ميكنم. كار كوچكي براي ايرانمان كردم.

منظور شما را از بخش فريم درست نفهميدم. شما اگر منوي دست راست را ميگوييد كه در ناك بايد باشد. ولي اگر اون منو دوبار نشان داده ميشود كه يك جاي كار اشكال دارد. من در دو رايانه آزمايش كردم درست بود. اگر براي شما 2 منو كنار هم هستند خواهشمندم كه بگوييد.

ممنون از مهر شما.

Ghamnevis

Well-Known Member
نه دقيقا !

قاعدتا قتي ماژول در فريم لود بشه ! منوي قبلي هم خواهد ماند ! نميدونم منظورم را درست متوجه ميشيد يا نه !؟

به اين عكس نگاه كنيد :

http://www.sayansoft.com/pic4u/frame.JPG

توي اين عكس متوجه منظورم ميشيد..

موفق باشيد
سايان

izone

Active Member
آهان فهميدم.

اين براي اين است كه شما ميخواستيد يك فايلي را كه وجود ندارد را باز كنيد. من همانگونه كه گفتم همه ماژول را آپلود نكردم و تنها بخش كوچكي از آنرا روي سايت فرستادم تا شما ببينيد. زمانيكه همه ماژول درست شد اين مشكل پيش نخواهد آمد.

نظرخودتان در باره اين گراند چي هست؟

مهرتان بسيار و دلتان هميشه شاد باد.

Ghamnevis

Well-Known Member
من كه خوشم اومد.. به نظرم چيز جالبي هم بشه..

من فكر ميكنم بهتر از فونتي نظير كامران استفاده بشه ! چون جالب هستش يا از فونت هما .. ميشه همون اول ماژول هم لينك دانلودش را گذاشت تا كسي به مشكل بر نخوره..

اين بك گراند هم فكر ميكنم به كار بياد.. اگر روي بردر هاي جدول كار بشه و از رنگي استفاده بشه كه همخوني داشته باشه..

موفق باشيد
سايان

iman.prs

Active Member
كاره قشنگيه......ولي فونت و اندازش اگه تغيير كنه خيلي چيزه تميزي ميشه........واقعا ممنون....

izone

Active Member
خواهش ميكنم.

اگه بشه ميخوام از tahoma استفاده كنم كه در ناكهاي فارسي از اون استفاده شده. ديگه مشكل آوردن فونت را هم نداره.

بهرروي از هردو شما سپاسگزارم. يك كمي خستگيم در رفت. كارش خيلي زياده.

izone

Active Member
سايان گرامي

فقط ميخواستم از كمك شما سپاسگزاري كنم. البته از شما و ديگر دوستان كه كمك كردند هم در تاپيكي كه در همين مورد در انجمن مديريت محتوا زدم و همچنين در بخش Copyright خود ماژول سپاسگزاري كردم.

اميدوارم كه هميشه شاد و پيروز باشيد.

Ghamnevis

Well-Known Member
خواهش ميكنم عزيز.. كاري نبود.. وظيفه بود كه انجام داديم..

موفق باشيد
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا