خواهش از آقا مجيد

Mohammadreza

Well-Known Member
سلام

از مجيد آقا خواهش دارم همينطور كه مسابقات فتو شاپ برگزار كردند

در بقيه انجمن ها هم دست به كار بشند و مسابقاتي رو برگزار كنند

مثلا خود من براي طراحي تمپليت مامبو و جوملا يك كانديدا هستم !

اگه اين مسابقات رو راه اندازي كنيد خيلي ممنون مي شيم

محمدرضا

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ممنونم از پیشنهادتون
برگزاری مسابقات توسط مدیران انجمنها هستش و دو مسابقه قبلی رو هم مدیر انجمن های مربوطه برگزار کردن و تمامی زحمات مسابقات بر عهده اونها بوده..

اما در مورد برگزاری مسابقه من به مدیان اطلاع میدم که هر کس آمادگیشو داره اعلام کنه

ممنونم

مجید

Mohammadreza

Well-Known Member
كماكان منتظريم اقدامي در اين باره صورت بگيرد !
272.gif

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من به مدیران اطلاع دادم و در حال بحث و تبادل نظر هستند.
نتایج رو اطلاع میدم

مجید

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
پیشنهاد بسیار جالب و به جایی است، امیدوارم با تلاش مدیران، مسابقات بسیار پر باری رو در پیش رو داشته باشیم...

Mandana

Active Member
مجید الان مسافرت ئه.در نهایت باید برگرده.شما که صبر کردین، کمی دیگه هم صبر کنین.
پیشاپیش ازتون ممنونم
موفق باشید

Patris Net

Member
پس ماندانا جان تا برگشت بهش یادآوری کن چون به علت مشغله کاری ممکنه یادش رفته باشه ! : دی

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ؛
منم موفقم، در اینجا قبلا مطرح کردم: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=72668

در زمینه طراحی وب ، بجای مسابقه طراحی قالب ، که باز هم جنبه گرافیکی به خودش میگیره ، برای اینکه مسابقه از حال و هوای گرافیک بیرون بیاد پیشنهاد میکنم یه قالب گرافیکی آماده و ساده به صورت یک عکس (با فرمت psd) روی سایت قرار بگیره تا بقیه اون رو در غالب وب به کمک xhtml/css یا html پیاده سازی کنند. و اینجا کسی موفق تره که کلیه استانداردها رو رعایت کنه و بتونه از تمام ترفند ها به نحو احسنت استفاده کنه.
یا در زمینه برنامه نویسی وب، موضوعات مختلفی مورد سوال مسابقه باشه، مثل نوشتن یک لینکدونی ساده، یا یک سیستم خبری ساده، که البته در مسابقه، مهمتر از امکانات و ظاهر برنامه نوشته شده، میتونه نحوه کد نویسی، خوانا بودن کدها، استاندارد نویسی، جداسازی قالب از محتوا و اینطور مسائل در اولویت باشه.

نبی

• Like
Reactions: MDP

Patris Net

Member
سلام ؛
منم موفقم، در اینجا قبلا مطرح کردم: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=72668

در زمینه طراحی وب ، بجای مسابقه طراحی قالب ، که باز هم جنبه گرافیکی به خودش میگیره ، برای اینکه مسابقه از حال و هوای گرافیک بیرون بیاد پیشنهاد میکنم یه قالب گرافیکی آماده و ساده به صورت یک عکس (با فرمت psd) روی سایت قرار بگیره تا بقیه اون رو در غالب وب به کمک xhtml/css یا html پیاده سازی کنند. و اینجا کسی موفق تره که کلیه استانداردها رو رعایت کنه و بتونه از تمام ترفند ها به نحو احسنت استفاده کنه.
یا در زمینه برنامه نویسی وب، موضوعات مختلفی مورد سوال مسابقه باشه، مثل نوشتن یک لینکدونی ساده، یا یک سیستم خبری ساده، که البته در مسابقه، مهمتر از امکانات و ظاهر برنامه نوشته شده، میتونه نحوه کد نویسی، خوانا بودن کدها، استاندارد نویسی، جداسازی قالب از محتوا و اینطور مسائل در اولویت باشه.

نبی

با اين پيشنهاد هم موافقم !
دوستان ديگه هم اگه پيشنهاد ديگه اي دارن لطفا اعلام كنن!:wink:

Mohammadreza

Well-Known Member
در زمینه طراحی وب ، بجای مسابقه طراحی قالب ، که باز هم جنبه گرافیکی به خودش میگیره
يكي از جنبه هاي مهم طراحي يا ديزاين وب گرافيك هست كه اين مي تونه هنر ديزاينر رو نشون بده !
براي همين به نظر من برگزاري مسابقات طراحي قالب براي مامبو و جوملا از بهترين هاست ....

MDP

Well-Known Member
من با نوید موافقم!!!

ولی با قسمت دوم یعنی برنامه نویسی ها نه طراحی ها!!!

4bagh

Member
شما هم فقط گیر دادین به مامبو و جوملا؟
مگه سیستم های دیگه نمیشه قالب براشون ساخت و تو مسابقه گذاشت؟!!

• Like
Reactions: MDP

Mohammadreza

Well-Known Member
خوب آلا در حال حاضر بهترين و رايج ترين مديريت محتواهاي داخل ايران و حتي ميشه گفت جهان كه داخل همين فروم انجمنشم داريم و مسابقات رو مي تونيم برگزار كنيم مامبو و جوملا هستند !
حالا اگه شما پيشنهاد ديگه اي دارين بفرمايين ...

جدیدترین ارسال ها

بالا