سلام من يک انجمن دارم خودم مي سازم 80 درصد کار هاش انجام شده و برخي از مشکلاتم رو اينجا ميگم کمک کنيد ممنون مي شم.انجمن خيلي حرفه اي است.
1-رفرش تصوير کپچا (شايد تصوير خوانا نباشه يک کد ميخوام که به کاربر اجازه بده تصوير کپچا رو بدون اينکه کل صفحه رفرش بشه يک بار ديگه بسازه مثل موقع ثبت نام فرومها vbultin)
2-فرض کنيد کاربر ميخواد کد وارد کنه البته اچ تي ام ال و اون کد رو در انجمن توضيح بده مشکل من اينه که کد اجرا ميشه نمي خوام مرورگر اجراش کنه براي مثال داريم
<p>salam</p>
کاربر ميخواد اين کد رو عينا نمايش بده نه اينکه اجرا شه و يک پاراگراف جديد درست شه.
3-مي خوام وقتي کاربر کد php براي نمايش به کاربران مي فرسته برخي کاراکتر هاش رو رنگي کنم تا خوانا تر بشه مثلا پرانتز ها رنگي شن برخي کلمات خاص php مثل : if ,else ,elseif ,...
رنگي شن من يک کد نوشتم ولي کار نميکنه و مشکل داره
ممنون ميشم کمکم کنيد
از k2-4u هم خيلي ممنونم البته همه بچه ها رو مي خوام بگم ولي اسمشون رو نمي دونم به بزرگي خودتون ببخشيد
1-رفرش تصوير کپچا (شايد تصوير خوانا نباشه يک کد ميخوام که به کاربر اجازه بده تصوير کپچا رو بدون اينکه کل صفحه رفرش بشه يک بار ديگه بسازه مثل موقع ثبت نام فرومها vbultin)
2-فرض کنيد کاربر ميخواد کد وارد کنه البته اچ تي ام ال و اون کد رو در انجمن توضيح بده مشکل من اينه که کد اجرا ميشه نمي خوام مرورگر اجراش کنه براي مثال داريم
<p>salam</p>
کاربر ميخواد اين کد رو عينا نمايش بده نه اينکه اجرا شه و يک پاراگراف جديد درست شه.
3-مي خوام وقتي کاربر کد php براي نمايش به کاربران مي فرسته برخي کاراکتر هاش رو رنگي کنم تا خوانا تر بشه مثلا پرانتز ها رنگي شن برخي کلمات خاص php مثل : if ,else ,elseif ,...
رنگي شن من يک کد نوشتم ولي کار نميکنه و مشکل داره
PHP:
$chars_rpc = array('blue'=>array('<','>','session_start','!','=',':','[',']','(',')','{','}','@','%','^','*','-','+','-','/','empty','isset','array','mysql_num_rows',
'mysql_query','die','print','echo','exit'),'red'=>array('?','<?php','<?PHP','?>',"'",'"'),'green'=>array('class','$','var','.','function','for','or','include','require_once','include_once','require','if','else','elseif','#','break','switch','case','new'),'light'=>array('$this','$_GET','$_POST','$_REQUEST','$_FILE','$_SESSION','$_SERVER'));
;
for($i = 0;$i < count($chars_rpc['blue']);$i++){
$matn = str_replace($chars_rpc['blue'][$i],'<span style="color:#FF0000">'.$chars_rpc['blue'][$i].'</span>',$matn);
}
for($i = 0;$i < count($chars_rpc['red']);$i++){
$matn = str_replace($chars_rpc['red'][$i],'<span style="color:#FF0000">'.$chars_rpc['red'][$i].'</span>',$matn);
}
for($i = 0;$i < count($chars_rpc['green']);$i++){
$matn = str_replace($chars_rpc['green'][$i],'<span style="color:#006600">'.$chars_rpc['green'][$i].'</span>',$matn);
}
for($i = 0;$i < count($chars_rpc['light']);$i++){
$matn = str_replace($chars_rpc['light'][$i],'<span style="color:#00BDEC">'.$chars_rpc['light'][$i].'</span>',$matn);
}
print $matn;
از k2-4u هم خيلي ممنونم البته همه بچه ها رو مي خوام بگم ولي اسمشون رو نمي دونم به بزرگي خودتون ببخشيد