خواندن و نمایش فایل ها با htaccess

mohan21

Member
سلام

فایل ها در پوشه test/files ذخیره میشن اما آدرس مجازی آنها بطور مثال بصورت upload/files/01/05/this.doc می باشد.

با استفاده از htaccess و فایل کمکی آدرس اصلی فایل رو بدست میارم اما نمیدونم چطور باید فایل رو چاپ کنم تا به کاربر نمایش داده بشه ...

؟

با تشکر

mohan21

Member
گشتم چیزی پیدا نکردم ...

کسی نمیدونه چطور باید انجام داد ؟؟؟

farik

Well-Known Member
با سلام..
اول از همه باید بگم که چون پسوند فایلهای doc هست حتما باید با کلاس یا تابع خاصی باز و دیکدش کنین...چون در غیر اینصورت وقت خواندن فایل چرت و پرت تحویلتون میده:green:..
دوم شما باید از توابع کار با فایل استفاده کنین مثل fopen ...و یک بحث دیگه هم که هست اینه که اگه از داخل همون هاست اطلاعات رو میخونین خوب باید با ادرس دهی نسبی از طریق ادرس واقعی فایل رو بخونین...وگرنه باید از اگه از سایت دیگه ای میخونین باید از ادرسی که با htaccess درست شده کار کنین..
امیدوارم توضیحات واستون مفید باشه..
موفق باشید..

mohan21

Member
با سلام..
اول از همه باید بگم که چون پسوند فایلهای doc هست حتما باید با کلاس یا تابع خاصی باز و دیکدش کنین...چون در غیر اینصورت وقت خواندن فایل چرت و پرت تحویلتون میده:green:..
دوم شما باید از توابع کار با فایل استفاده کنین مثل fopen ...و یک بحث دیگه هم که هست اینه که اگه از داخل همون هاست اطلاعات رو میخونین خوب باید با ادرس دهی نسبی از طریق ادرس واقعی فایل رو بخونین...وگرنه باید از اگه از سایت دیگه ای میخونین باید از ادرسی که با htaccess درست شده کار کنین..
امیدوارم توضیحات واستون مفید باشه..
موفق باشید..

از fopen استفاده کردم اما بدلیل حجم زیاد فایل ها خطا میده ....

چطور آدرس ها رو به آدرس دیگه ایی تبدیل کنم ... !؟ آدرس ها متفاوت هستند .....
مثلاً آدرسی مانند www.mysite.ir/files/ddd.jpg یا www.mysite.ir/files/folder1/folder2/hjh.ppt و .....

که باید به آدرس معتبری تبدیل کنم(خوب این تبدیل نیاز به برنامه نویسی و اتصال به بانک داره پس باید از فایلی کمک گرفت)

حالا چطور آدرس رو از فایل کمکی بگیرم تا آدرس وارد شده به آدرس جدبد تبدیل یشه .....

farik

Well-Known Member
باسلام..
شما از fread استفاده کنین به مشکل حجم نمیخورید..مورد دوم رو هم راستش نفهمیدممنظوورتون چیه از آدرس معتبر..خوب طبعتا اگه ادرس نامعتبر باشه freed چیزی برنمیگردونه..
موفق باشید..

آخرین ویرایش:

mohan21

Member
دست همه دوستان درد نکنه ....

با تابعی که پیدا کردم مشکلم حل شد ....

جدیدترین ارسال ها

بالا