خواندن محتوای فایل

bahman2216

New Member
سلام
تو رو به خدا فقط کد بگذارید که من هیچی از js حالیم نیست.
همین سوال رو من توی webdeveloper مطرح کردم که فقط راهنمایی شدم. ولی کدی برام نگذاشتن.
سوالم اینه :
به کد زیر که با php نوشته شده دقت کنید :
کد:
<؟php
$myfile = fopen("myfile.txt");
while(!eof($myfile)
...
?>
حالا همین کد رو با جاوا اسکریپت می خوام

peyman1987

Member
دوست عزیز جاوااسکریپت اجازه انجام دادن همچین کاری رو نداره. در ضمن جاوااسکریپت سمت کلاینت اجرا میشه شما میخوای کدوم فایل سیستم کاربرت رو باز کنی؟ اصلا برای چی میخوای باز کنی؟ به چه دردت میخوره؟؟

farik

Well-Known Member
سلام دوست عزيز براي اينكار ميتونيد از ajax استفاده كني و اين تنها راه استفاده از فايل ها در با نصف جاوا اسكريپت و نصف php ميباشد(در واقع بازم كار اصلي رو php انجام ميده)

bahman2216

New Member
سلام
دوست عزیز
درسته که جاوا اسکریپت client side هست ولی شما می تونید یک صفحه رو (حالا هر جا که می خواد باشه) بخونید window.location
حالا من می خوام یه آدرس سایت بهش بدم که مثلا فایل file.php رو بخونه و محتوای اون رو چاپ کنه (البته فایل مورد نظر روی همون سایت هست)
ضمنا دوستی که گفتن با php : من اصلا نمی تونم از کد نویسی های php و ... استفاده کنم چون فقط کدهای HTML و javascript تفسیر میشه.
حالا جدای این حرف ها من می خوام یه محتویات یه فایل رو بخونم
اگه مثلا با جوملا کار کرده باشین توی بخش مطالب ثابت شما فقط قادر به اجرای کدهای HTML هستید و نمی تونید کد PHP داخل اونها بکار ببرید و فیل-تر میشه
حالا شما راهنمایی کنید
راهی برای این کار هست؟

farik

Well-Known Member
توضيحات تكميلي

با سلام خدمت شما دوست عزيز باز هم تاكيد ميكنيم كه جاوا اسكريپت نميتونه include كنه چيزي ئ ولي شما ميتونين از طريق آجاكس ميتونين اون رو باز كنين و ازش اطلاعات بگيرينن من اينجا براي شما يك مثال ميارم.....:
HTML:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
  <title>Hello!</title>
  <script>
 function createXHR() {
    var request = false;
        try {
            request = new ActiveXObject('Msxml2.XMLHTTP');
        }
        catch (err2) {
            try {
                request = new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');
            }
            catch (err3) {
                try {
                    request = new XMLHttpRequest();
                }
                catch (err1) {
                    request = false;
                }
            }
        }
    return request;
}
re=createXHR();
function ajaxhandle(val)
{
if(val==0)
{
re.open("get","test.php",true);
re.send(null);
re.onreadystatechange=writeit;
}
else
{
re.open("get","test1.php",true);
re.send(null);
re.onreadystatechange=writeit;}
}

function writeit()
{
if(re.readyState==4){document.getElementById('answer').innerHTML+=re.responseText;}
if(re.readyState==1){document.write("Please wait");}
}
  </script>
</head>

<body>

<input onclick="ajaxhandle(0)" value="ajaxhandler" type="button"  /><input onclick="ajaxhandle(1)" value="ajaxhandler" type="button"  />
<div id=answer style="height:200px; width:847px">&nbsp;</div></body>

</html>

اين ايكريپت كاري ميكنه كه با كليك روي دكمه اول محتويات فايل test.phpو با كليك بر روي دكمه دوم محتويات فايل test1.php در يك تگ div كه در زير امده نوشته شود.
خوب حالا ديدين چطور ميتونين از آجاكس (جاوا اسكريپت)براي گرفتن يك صفحه استفاده كنين.اگر ميخواهيد كه صفحه اي خارج ازدامنه خودتون رو بزارين هم فقط كافيه تو فايل ها ي php اون سايت رو include كنين...سوالي داشتين بفرماييد..:)

bahman2216

New Member
ممنون دوست من
شما خیلی کاره من رو جلو انداختید
خوشحالم که جوابم رو اینجا گرفتم
آخه من تو سایت webdeveloper هم با اون عظمتش این سوال رو مطرح کردم که کتاسفانه کسی جواب نداد
باز هم ممنون farik جان

farik

Well-Known Member
خواهش ميكنم دوست عزيز ما اينجا جمع شديم تا مشكلات خلق خدا رو حل كنيم بازم سوالي داشتين بپرسين در خدمتم...

جدیدترین ارسال ها

بالا