خواندن عکس های رندوم از یک فولدر با هر ریفرش

Nassi

New Member
سلام
من می خواستم از یک فولدر که هر از چندگاهی از بانک اطلاعاتی به عکس هاش اضافه می شه به صورت رندوم از یک فولدر مشخص با هر ریفرش یک عکس رندوم بخونه.
کدینگش با #c هستش. اگه کمکم کنید ممنون می شم. آخه خیلی توش گیر کردم

peyman1987

Member
من زياد #c کار نکردم ( در حد دو تا پروژه دانشگاهي ) ولي براتون ميتونم الگوريتمي که خودم استفاده ميکنم رو شرح بدم.
اينکار شما بستگي به نام عکسهاتون داره اگه نامگذتري عددي مثل ( 1 و 2 و 3 و 4 ) انجام دادين که کار ساده‌ست و ميتونين يه عدد رندوم بگيرين و عکس مربوط به اون رو نمايش بدين.

اگر نامگذاريتون با قاعده و عددي نيست بايد تمام نام فايلهاي توي فولدر رو داخل يه آرايه بخونين و بعد انديس آرايه رو بصورت رندوم انتخاب کنين و عکس مربوط به اون انديس رو نمايش بدين.

Nassi

New Member
آخه اسم عکسها مشخص نیست. یک سری دانشجو می خوان ژوژمان های خودشونو با هر اسمی اضافه کنن. برای همین می خوام یه طوری فقط از توی فولدر خودش رندوم انتخاب کنه و نشون بده.

peyman1987

Member
پس بايد از راه دوم استفاده کنين يعني تمام نامهاي فايلهاي تصوير توي فولدر مورد نظر رو با يه حلقه ساده داخل يه آرايه بريزين و بعد يه عدد رندوم از صفر تا انديس آخر آرايه انتخاب کنين و بعد مقدار اون خونه آرايه که عدد رندوم بهش اشاره ميکنه رو نمايش بدين.
اگه متوجه نشدين بگين تا من يه تکه کد به زبان C براتون بزارم تا کارتون راه بيافته.

Nassi

New Member
ممنون

ممنون از کمکت. اگه کدشو برام بزاری ممنون می شوم

من c# زیاد بلد نیستم ولی اگه با asp بخوای کدش خیلی داحته برام پیغام بذار تا توهمین تاپیک برات بذارم

جدیدترین ارسال ها

بالا