خلق چشم های وکتور با نرم افزار CorelDraw

sh1 graphic

Well-Known Member

attachment.php

save.gif
حجم فایل: 1.63 مگابایت

key.gif
رمز فایل: www.persiangfx.com

پیوست ها

• 1294810748_eyess.jpg
    1294810748_eyess.jpg
    34 کیلوبایت · بازدیدها: 94

EDMOND

Member
سلام
مطلب جالبی بود. کاش یه کم در مورد خصوصیات رنگ آمیزی در کرل صحبت می کردی. مخصوصاً رنگ کردن های پیچیده با تعداد لایه های زیاد در یک آبجکت و استفاده از گرادیانت های متفاوت روی یک آبجکت، و حتی ایجاد سایه های متفاوت درون و خارج از یک آبجکت.
یه خواهش هم داشتم. اگه فرصت داری در مورد Bevel and Emboss تو کرل توضیح بده. آیا میشه تو کرل خروجی های مشابهی در این زمینه مانند فتوشاپ گرفت؟

آخرین ویرایش:

sh1 graphic

Well-Known Member
سلام
مطلب جالبی بود. کاش یه کم در مورد خصوصیات رنگ آمیزی در کرل صحبت می کردی. مخصوصاً رنگ کردن های پیچیده با تعداد لایه های زیاد در یک آبجکت و استفاده از گرادیانت های متفاوت روی یک آبجکت، و حتی ایجاد سایه های متفاوت درون و خارج از یک آبجکت.
یه خواهش هم داشتم. اگه فرصت داری در مورد bevel and emboss تو کرل توضیح بده. آیا میشه تو کرل خروجی های مشابهی در این زمینه مانند فتوشاپ گرفت؟

چشم در آینده حتما این آموزش ها رو هم میزارم

EDMOND

Member
سلام دوست عزیز و استاد محترم
ممنون از بذل توجهی که به درخواست من داشتی
ولی دوست عزیز وقتی خودم اصطلاح دقیقش رو میگم Bevel and Emboss حتماً خودم با کاربرد و منوی اون آشنایی دارم. صرف این پرسیدم که شما توضیحات کاربردی در این زمینه بدی، برای مثال در مورد خصوصیات این آیتم مثل Soft Edge و Emboss توضیح بدی، Properties رو توی این کار مرور کنی و از همه مهم تر من خواستم ببینم این افکت مثل افکت فتوشاپ در نمیاد باید Break Apart بکنیم و تبدیل به Bitmap بشه تا یه مقدار Blur بشه تا زوایا یه مقدار نرم Soft بشه
یه جورایی این افکت زمخت هستش
حالا اگه بخوای این Soft Edge یا Emboss فقط روی قسمت کوچکی از نوشته قرار بگیره داستان چیه؟ یه هاله ی کوچیک به عنوان سایه برای سه بعدی سازی.

جدیدترین ارسال ها

بالا