LinkinForEver
مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام به تمام عزیزان !
توی این پست نکاتی رو واسه منتال ری میگم که وحشتناک بدرد میخورند !!!
چند نکته :
1 - این نکات فقط واسه ی مکس نیستند و قابل اجرا توی مایا و ...
2 - این ها رو با بیخوابی کشیدن و هزارجور سختی فهمیدم ، هیچ کدوم رو هیچ جایی نمیتونید پیدا کند
نه سایت های ایرانی و نه حتی سایت های خارجـــی !!! باور نمیکنید سرچ کنید ، پس خواهش میکنم
بگذارید همین جا بمونه و جایی ننویسید ، چون هیچ جایی به جزء اینجا وجود نداره !!!
اولین ترفند رو میگم :
یکی از اصلی ترین باگ های منتال ری اینه که متریال های SSS و Carpaint و ... توی هیچ Render Pass یا Render Element ای دیده نمیشن و فقط کانال Atmosphere خروجی میده که افتضاحه !!!
چجوری حل کنیم !!!؟؟؟
خوب گوش کنید :
1 . متریال مشکل دار رو بسازید . (برای مثال Carpaint)
2 . یک مپ (نقش) Material to Shader هم اضافه کنید .
3 . این مپ رو به کانال Diffuse متریال نسبت بدین .
4 . یک متریال استاندارد بسازید و رنگ Diffuse متریال مشکل دار رو به اون بدید و میزان Color رو در ناحیه ی Self - Illumination رو 100% کنید .
5 . اول مپ Material to shader رو انتخاب کنید ، حالا متریال استاندارد رو بکشید داخل None مپ Material to shader و Instance رو بزنید .
6 . اگر الان رندر کنید هر المنتی که بخواین 100% درست رندر میشه و سرعت اون هم 20 % افزایش پیدا میکنه !!!
-- خواهش میکنم جایی کپی نکنید ...
تقدیم به دوستان خوبم !!!
توی این پست نکاتی رو واسه منتال ری میگم که وحشتناک بدرد میخورند !!!
چند نکته :
1 - این نکات فقط واسه ی مکس نیستند و قابل اجرا توی مایا و ...
2 - این ها رو با بیخوابی کشیدن و هزارجور سختی فهمیدم ، هیچ کدوم رو هیچ جایی نمیتونید پیدا کند
نه سایت های ایرانی و نه حتی سایت های خارجـــی !!! باور نمیکنید سرچ کنید ، پس خواهش میکنم
بگذارید همین جا بمونه و جایی ننویسید ، چون هیچ جایی به جزء اینجا وجود نداره !!!
اولین ترفند رو میگم :
یکی از اصلی ترین باگ های منتال ری اینه که متریال های SSS و Carpaint و ... توی هیچ Render Pass یا Render Element ای دیده نمیشن و فقط کانال Atmosphere خروجی میده که افتضاحه !!!
چجوری حل کنیم !!!؟؟؟
خوب گوش کنید :
1 . متریال مشکل دار رو بسازید . (برای مثال Carpaint)
2 . یک مپ (نقش) Material to Shader هم اضافه کنید .
3 . این مپ رو به کانال Diffuse متریال نسبت بدین .
4 . یک متریال استاندارد بسازید و رنگ Diffuse متریال مشکل دار رو به اون بدید و میزان Color رو در ناحیه ی Self - Illumination رو 100% کنید .
5 . اول مپ Material to shader رو انتخاب کنید ، حالا متریال استاندارد رو بکشید داخل None مپ Material to shader و Instance رو بزنید .
6 . اگر الان رندر کنید هر المنتی که بخواین 100% درست رندر میشه و سرعت اون هم 20 % افزایش پیدا میکنه !!!
-- خواهش میکنم جایی کپی نکنید ...
تقدیم به دوستان خوبم !!!

آخرین ویرایش: