خفاش شب ( Maya )

امین تری دی

Active Member
سلام به تک تک شما دوستان عزیز :rose:majidonline

اینهم کار جدید بنده

امیدوارم مورد توجه واقع بشه

فعلا بای بچه های :)

پیوست ها

• Bat _ Making Amin CG.jpg
    Bat _ Making Amin CG.jpg
    90.1 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • Wire Model.jpg
    Wire Model.jpg
    52.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18
امین جان سلام.
کارت عالیه .
ولی خوب رسم اینه که ما کار یکی رو ببینیم ایراد نگیریم نمیشه !
البته ایراد نیستا ! ولی به نظر من اگه این کارارو بکنی شاید بهتر بشه .
1 . فکر کنم خفش نوک انگشتاش مثل نوک پای اردک میشه اون قسمتهاییش که به بالش میرسه !
-خودمم نفهمیدم چی گفتم - یعنی میدونی منظورم چیه ؟ زمانی که انگشت از بال بیرون میزنه پوست حالت 7 و 8 پیدا میکنه ولی اینجا انگار بالش ربطی به انگشنا و استخوانش نداره و جداست .
2 . اگر اون چین و چروکای بال رو هم کوچکتر کنی بهتره گمونم .

اگر ولی منظورت خفاش شبه و قراره ترسناک باشه مطمئنا بهش رسیدی ! فقط کارتو نشون بچه نده که سنگکوب میکنه ! :shock:
موفق باشی ! :oops:

.:. soroosh .:.

Active Member
امین جان کار قشنگی شده .
فقط همونطور که این دوستمون هم گفتن اون پوست یه مقداری مصنوعی شده و از بدن کاراکتر جدا دیده میشه .
ضمنا خفاش که چشم نداره پس ...

سروش جان مگه میشه خفاش چشم نداشته باشه !
حالا ممکنه بدبخت نبینه عینکی باشه و اینا ! ولی مرامی بی چشم دیگه راه نداره !

fig3-53TN.jpg

اینم عکس پرسونلیش !

.:. soroosh .:.

Active Member
اااااااا . . .
راست میگی .
آخه من یه بار یه دونه خفاش گرفتم چشم نداشت یادمه . شاید هم من درست یادم نیست .
این خفاش امین هم خیلی چشماش میزنه تو چشم آخه .

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
بابا دسخوش چی ساختی مخلوطی از خفاش و یه موجود ماقبل تاریخ حال می ده اینو توی عصر یخبندان 3 استفاده کنن جون داداش، از متریالتم خیلی خوشم اومد خیلی توپه موهای دور صورتشم خیلی پسنده، کارت عالیه امین جان موفق باشی

سلام امین جان کارت خیلی عالی شده اما یکمی ایراد داره البته من زیاد اهل ایراد نیستم اما ایرادهای این خفاش رو سروش جان و دوستان زحمت کشیدن در واقع اگر کمی چین و چروک روی بالها رو کم کنی خیلی بهتر میشه چون بالش مثل برگ درخت شده و موردی هم که سروش گفت کاملا صحیح خفاش شما چشماش خیلی تو چشه در صورتی که چشمای خفاش خیلی کوچیکه

راستی موهای استفاده شده در اطراف صورت این خفاش رو رو به یکی از موجودات فیلم جومانجی شبیه کرده تا به خفاش
کمی موهای اطراف صورت رو کوتاه تر کن خیلی باحال میشه .

اما در کل کارت خیلی عالیه اینا جمعا ایرادهایی بود که همه دوستان + 1 ایراد من گفته بودند . موفق باشین .

جدیدترین ارسال ها

بالا