خط چين دور يك لا يه

Silverboy

New Member
به نام خدا

با سلام

كسي ميدونه كه چه جور ميشه خط اطراف يك لايه رو به صورت خط چين و يا نقطه چين در آورد

اين ويژگي در برنامه هايي مثل flash خيلي سر راسته

Ghamnevis

Well-Known Member
اين تاپيك كجا بيده من نديده بيدم ;)

اون چيزي كه شما مد نظرتونه گمون نميكنم بصورت آماده موجود باشه ! بايد خودتون درست كنيد.. بازم توضيح بديد ببينم دقيقا چي مد نظرتونه...

سايان

Silverboy

New Member
سلام

فکر کنم منظورم زیادی روشنه !!!

مثلا تصور کنید که یک دایره یا هر شیئ خاص دیگه ای دارید میخواهید به

این که از ستراک استفاده کنید و دور کل محیط شکل خط بکشید اطراف اون خط چین یا نقطه چین بزارید همین

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام...

من همچين چيزي توي فوتوشاپ نديدم ;) يعني تا حالا نيازي نديدم.. نميدونم ولله.. منظورتون را فهميدم.. اما فكر نميكنم در فوتوشاپ همچين چيزي مجود باشه.. آماده نيستش.. بايد دستي درستش كنيد..

سايان

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
افكت آماده نداره
خودتون بايد اين كار رو انجام بديد يا توي برنامه اي مثل كرل اين كار را بكنيد و بعد save تصويري كنيد و توي فتوشاپ بياريد و بعد فيت لايه كنيد
موفق باشيد
مهدي

toranj_1455

Member
سلام
اين كه كاري نداره لايه رو سلكت كن خودش دورش خط چين مياد از اين راحتتر ميخواي :lol:

(نكته : اگه ميخواي كل مناطق يك لايه كه توش تصوير وجود داره سلكت بشه كافيه توي پالت لايه ها با نگه داشتن كليد ctrl روي اسم لايه كليك كنيد)

حالا خارج از شوخي براي اين كار راه هاي مختلفي وجود داره ولي كلا براي خطچين كشيدن بايد آپشن هاي براش را تغيير بدين. اينجا:

اول ابزار براش را انتخاب ميكنيد بعد:
1234.jpg

حالا اگه خواستيم يه مربع يا دايره يا يه شكل منظمي با خطچين دور بگشيم چي :?: :!:
يكي از راههاشو من بلدم ولي يه كمي روش فكر كنيد :idea: و نظراتتون رو بگيد شايد روشهاي جديد و خوبي يادبگيريم

عليرضا

Silverboy

New Member
با سلام

از همه دوستان متشكرم

مثل اين كه اون چيزي كه من ميخوام آماده وجود نداره

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا