نظرتون در مورد بکگروند عکس چیه
mamad_tala Member Feb 6, 2006 #1 نظرتون در مورد بکگروند عکس چیه پیوست ها mikhy.jpg 118.8 کیلوبایت · بازدیدها: 21
HamidrezaK Member Feb 7, 2006 #2 بکگراند خاصی نیست ...خط میخیه که همه جا هست...ولی فکر کنم قصد شما از این پست چیز دیگه بوده... فکر کنم کمی با خودتون راجع به اینکار فکر کنید بهتر باشه ....( شاید هم اشتباه کرده باشم ...ولی میتونستی آدرس سایت رو هم مثل اون تصویر لاک بگیری ...درسته ؟؟)
بکگراند خاصی نیست ...خط میخیه که همه جا هست...ولی فکر کنم قصد شما از این پست چیز دیگه بوده... فکر کنم کمی با خودتون راجع به اینکار فکر کنید بهتر باشه ....( شاید هم اشتباه کرده باشم ...ولی میتونستی آدرس سایت رو هم مثل اون تصویر لاک بگیری ...درسته ؟؟)
S.H.R.M.K Well-Known Member Feb 7, 2006 #3 طرح کلیش به نظرم قشنگه ولی بیشتر زیباییش به خاطر طرح اون سیمرغه هست.
A aghaye gholizadeh New Member Feb 7, 2006 #4 jaleb bood az nazare ide vali kare herfeii nabood fek konam ba texturizer ya underpaintig doros shode...mage na?
jaleb bood az nazare ide vali kare herfeii nabood fek konam ba texturizer ya underpaintig doros shode...mage na?