خطا در هنگام اجرای پروژه (عجیب و مبهم)

omidsas

Member
سلام
دوستان من برای یه مجموعه نرم افزاری با mmb یه اینترفیس ساختم حالا مشکل اینجاست که محصول نهایی ما روی ویندوز ویستا و سون برای اجرا مشکل داره. توضیح بیشتر اینکه مثلا من روی pc و laptop شخصی ویندوز سون نصب دارم که بدون مشکل روی اونها اجرا میشه (منظور از اجرا محیط اینترفیس نیست فایلهای exe نرم افزارهاست مثلا setup فتوشاپ رو می زنیم میگه فایل موجود نیست برای تمام دکمه های نصب و دکمه های باز کردن پوشه همین error رو میده) همون ویندوز رو من روی pc محل کار نصب کردم و به یکی از دوستان هم دادم اونم روی سیستمش همون نسخه رو نصب کرده جالب اینکه ما 4 سیستم مختلف داریم با ویندوزهای مشابه اما روی 3 تاشون اجرا میشه ولی روی یکی دیگه نه هیمن دیروز هم یه نسخه دیگه ویندوز سون رو روی 3 تا سیستم دیگه نصب کردم و باز هم همین مشکل بود. روی ویندوز ویستا هم کلا همین مشکل رو داره یکی از همکارام به من گفت که مثل اینکه king 2010 هم همین مشکل رو داره حالا نمیدونم اشکال از کجاست انگار که به ویندوز ربطی نداره و به کانفیگ سخت افزاری مربوط میشه من که گیج شدم :-? بازم میگم روی ویندوز xp هیچ مشکلی نداره :shock:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز

اول اینکه تست کنید آیا setup خود نرم افزار به طور مستقیم و بدون استفاده از دستورات mmb اجرا میشه و مشکلی نداره؟

دوم اینکه اگه براتون امکان داره کدی که برای دکمه ها نوشتید و تصویر پیغام خطا رو اینجا بزارید تا بشه مشکلتون رو بهتر بررسی کرد.

سال خوبی داشته باشید

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام به تمامی دوستان،

ام ام بی در Win7 مشکلی برای اجرای فایل های اجرایی ندارد .

احتمال می دهم شما به صورت Static آدرس دهی نموده اید ،

اگر قصد دارید پروژه ی شما به خوبی قابل حمل باشد و در سیستم های مختلف بتواند

بدون مشکل فایل های اجرایی را فراخوانی کند ، باید از آدرس دهی پویا استفاده نمایید.

فرض کنید این آدرس Setup برنامه ای است در درون دی ود دی شما و به این صورت اجرایش می کنید:
کد:
Run("E:\program files\kmplayer.exe","")

حال اگر درایو دی وی دی رام به جای E یک چیز دیگر بود چی ؟ مانند F

پس باید به صورت پویا آدرس دهی نمایید:
کد:
P$=<SrcDir>+'program files\kmplayer.exe'
Run("P$","")

البته این صحبت ها در پی احتمالی بود که گفتم ، شاید هم شما تمامی این نکات را رعایت کرده اید. :rose:

omidsas

Member
اولا از پاسختون تشکر میکنم دوستان اگر توضیحات بنده رو با دقت بیشتر بخونین عرض کردم که محصول نهایی ما که روی compile شده و روی dvd هم رایت شده روی کامپوترهای مختلف نتایج متفاوت داره یعنی اگر آدرس دهی مشکل داشته باشه نباید روی هیچ سیستمی درست عمل کنه در صورتی که اینطور نیست فقط روی بعضی ها مشکل داره از لحاظ آدرس دهی مطمئن هستیم که مشکلی نیست راجع به سالم بودن setup نرم افزار ها هم همینطوره یعنی ما مشکل خرابی source هارو نداریم مثلا فایل نصب jet audio رو که میزنیم یه جا شروع به نصب میکنه و روی یه سیستم دیگه ...

Free Man

با سلام ،

دوست عزیز ، با توضیحاتی که شما بیان نمودید ،

باز هم قوی ترین احتمال خطا را در آدرس دهی ها می دانم.

روی کامپوترهای مختلف نتایج متفاوت داره یعنی اگر آدرس دهی مشکل داشته باشه نباید روی هیچ سیستمی درست عمل کنه در صورتی که اینطور نیست فقط روی بعضی ها مشکل داره از لحاظ آدرس دهی مطمئن هستیم که مشکلی نیست

در مورد این قسمت از نوشته ی شما :

در صورت استفاده از آدرس دهی Static ، ممکن است پروژه ی حاصل آمده بر روی تعداد زیادی از سیستم های هم جواب دهد اما

این سیستم ها از نظر تعداد درایوها برابر هستند بنابراین موقعیت آدرس تغییری نمی کند و فایل هایتان اجرا می شوند.

هنگام خروجی گرفتن از پروژه ی خود ، گزینه ی Distribute را انتخاب می کنید و پنجره ای برای شما باز می شود ،

اگر در سمت راست پایین این پنجره، در قسمت Errors and Warnings این متن را مشاهده کردید :

کد:
Checking external paths OK

شما کاملا درست می فرمایید و اشکالی در آدرس دهی ها نیست.

omidsas

Member
هنگام خروجی گرفتن از پروژه ی خود ، گزینه ی Distribute را انتخاب می کنید و پنجره ای برای شما باز می شود ،

اگر در سمت راست پایین این پنجره، در قسمت Errors and Warnings این متن را مشاهده کردید :

کد:
Checking external paths OK

شما کاملا درست می فرمایید و اشکالی در آدرس دهی ها نیست.

همونطور که قبلا گفته بودم و دوباره هم چک کردم همه آدرس دهی ها درست هستن و Checking external paths OK هم درست بود اما نمیدونم مشکل از کجاست پاک گیج شدم

Free Man

در نام گذاری پوشه های درون dvd از زبان فارسی و یا از کاراکترهای غیر متعارف استفاده کرده اید؟

با این اطلاعاتی که از پروژه ی شما دارم ، تنها موارد بالا را می توانم دلیل مشکل بگویم.

موفق باشید.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز باز هم عرض میکنم:

ممکنه بفرمایید دقیقا چه دستوری رو برای اجرای فایل مینویسید؟

و دیگه اینکه دقیقا متن پیغام خطا رو بنویسید یا تصویر اون رو بزارید

احتمالات زیادی برای مشکل شما وجود داره که بدون اطلاعات بیشتر نمیشه به طور دقیق اون رو بررسی کرد.

omidsas

Member
دوستان با صحبت هایی که شما کردید به این نتیجه رسیدم که ظاهرا مشکل کار از mmb نیست برای همین به چیزهای دیگه شک کردم که خوشبختانه به نتیجه هم رسیدم ما روی dvd ها از قفل cd secure استفاده کرده بودیم که ایراد از اون بود و ما اصلا این احتمال رو نمیدادیم ایراد از اون باشه ضاهرا این قفل با ویندوز سون و ویستا مشکل داشت ما با این قفل پوشه source نرم افزارها رو مخفی کرده بودیم و ازش هم خیلی راضی بودیم ولی متاسفانه این ایراد رو داره ولی باز خوب شد که از mmb نبود. (اگه قفل ساده و کاربردی میشناسید معرفی کنید البته اینجا جاش نیست ولی ممنون میشم) در کل ازتون ممنونم بابت راهنماییتون که منو به مشکل اصلی هدایت کرد :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا