خطا در هنگام اجرای برنامه word 2013

سلام، من آفیس 2013 رو نصب کردم و با برنامه Microsoft Toolkit اون رو کرک کردم تا محدودیتش رفع بشه. حالا دیشب در حالی که به اینترنت متصل بودم، برنامه word 2013 رو باز کردم و با این خطا روبرو شدم:
microsoft office can't find your license fo this application.
دیگه هر کدوام از نرم افزارهای آفیس 2013 رو می خواهم باز کنم، با این خطا روبرو میشم.
جالبه که من با همون Microsoft Toolkit که آفیس 2013 رو کرک کردم، ویندوز 8.1 خودم رو هم کرک کردم ولی ویندوز 8.1 بدون مشکل کار می کنه.
راه حل مشکل من چیه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

سلام، من آفیس 2013 رو نصب کردم و با برنامه Microsoft Toolkit اون رو کرک کردم تا محدودیتش رفع بشه. حالا دیشب در حالی که به اینترنت متصل بودم، برنامه word 2013 رو باز کردم و با این خطا روبرو شدم:
microsoft office can't find your license fo this application.
دیگه هر کدوام از نرم افزارهای آفیس 2013 رو می خواهم باز کنم، با این خطا روبرو میشم.
جالبه که من با همون Microsoft Toolkit که آفیس 2013 رو کرک کردم، ویندوز 8.1 خودم رو هم کرک کردم ولی ویندوز 8.1 بدون مشکل کار می کنه.
راه حل مشکل من چیه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

در نرم افزار Microsoft Toolkit و بخش Activation، یک بار uninstall رو انتخاب کردم و دوباره install و activate رو زدم تا شاید مشکل حل شه. حالا ویندوزم هم از حالت actice خارج شده و active نمیشه. آفیس هم همین طور. این error رو در برنامه Microsoft Toolkit میده:
System.Runtime.InteropServices.COMException (0xC0000022)
at System.Runtime.InteropServices.Marshal.ThrowExceptionForHRInternal(Int32 errorCode, IntPtr errorInfo)
at System.Management.ManagementObjectCollection.ManagementObjectEnumerator.MoveNext()
at ..(String ,  , String , String )
at ...ctor()
at ..(Object , DoWorkEventArgs )
کسایی که با این نرم افزار کار کردن و میدونم چطور این مشکل رو حل کرد، لطفاً جواب بدهند. نسخه Microsoft Toolkit هم 2.5 هست و از سایت www.p30download.com هم دانلودش کردم.

سلام دوست عزیز کرک قبلی رو کاملا حذف کن و جدید ترین کرکی ک ویندوز8.1 وافیس را ساپورت میکنه استفاده کن من این را استفاده کردم مشکلم حل شده
KMSpico_Install_v8.7
ویندوز من7 هست ولی برطرف شده

جدیدترین ارسال ها

بالا