سلام موقع نصب adobe flash 8 یک اروری میگیرم و به هیچ وجه نمیتونم نصبش کنم مشکل چیه؟ ممنون
P parsbin Member Jul 2, 2008 #1 سلام موقع نصب adobe flash 8 یک اروری میگیرم و به هیچ وجه نمیتونم نصبش کنم مشکل چیه؟ ممنون
sepi90 Member Jul 3, 2008 #4 شاید به خاطر این باشه که اولا flash 8 مال adobe نیست و دوما اینی که شما نصب میکنی فلش 8 نیست . یه بار کپیش کن تو هارد از تو هارد نصب کن ببین هنوز مشکل داره ؟
شاید به خاطر این باشه که اولا flash 8 مال adobe نیست و دوما اینی که شما نصب میکنی فلش 8 نیست . یه بار کپیش کن تو هارد از تو هارد نصب کن ببین هنوز مشکل داره ؟
Avang2005 مدیر انجمن Jul 3, 2008 #6 سلام دوست من ممكنه مشكل از Cd باشه همونجور كه سپهر جان گفتن روي هرد كپي كن بعد نصب كن موفق باشيد
F FSystem New Member Jul 3, 2008 #7 دوست عزيز اين ورژني كه شما نصب ميكني Adobe Flash CS3 يا به قولي Flash 9 هستش
P parsbin Member Jul 5, 2008 #8 درسته همین نسخه رو ببخشید اشتباه از من بود من یک سری این رو دانلود کردم و یک سری هم سی دیش رو تهیه کردم در هر دو مورد همین مشکل رو دارم
درسته همین نسخه رو ببخشید اشتباه از من بود من یک سری این رو دانلود کردم و یک سری هم سی دیش رو تهیه کردم در هر دو مورد همین مشکل رو دارم
Avang2005 مدیر انجمن Jul 6, 2008 #9 سلام دوست من فرمت درايو شما چيه ؟ Fat - Fat32 - Ntfc ؟ موفق باشيد
mshgames Well-Known Member Jul 6, 2008 #11 parsbin سلام دوسته من این فایلو رو تو یه سیستمه دیگه امتحان کن شاید مشکل از سیستمت باشه!!
Avang2005 مدیر انجمن Jul 6, 2008 #12 سلام دوست من شما اين برنامه رو روي ويندوز Xp نصب كن ببين بازم همين Error رو مي ده ؟ روي يه سيستم ديگه تستش كردي ؟ موفق باشيد
سلام دوست من شما اين برنامه رو روي ويندوز Xp نصب كن ببين بازم همين Error رو مي ده ؟ روي يه سيستم ديگه تستش كردي ؟ موفق باشيد