خطا در بخش مديريت

mrj_60

Member
من مي خوام وارد بخش مديريت وبلاگم بشم ولي خطا ميده ؛ پيغام خطا هم اينه :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 19456 bytes) in /home/kavirane/public_html/html/wp-admin/includes/update.php on line 22
به هرقسمت مديريت كه مي خوام وارد بشم اين پيغام رو ميده البته عددهاش فرق مي كنه
خطاي مديريت پلاگينها :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 77824 bytes) in /home/kavirane/public_html/html/wp-admin/includes/user.php on line 87
خطاي مديريت قالب :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 19456 bytes) in /home/kavirane/public_html/html/wp-admin/includes/update.php on line 78
و .....
كسي ميدونه چرا اين شكلي شده ؟؟؟
در ضمن نسخه قبلي اون 2.1 بود كه به 2.3 ارتقاء دادم و حالا به اين دردسر افتادم

reza699

Active Member
من هم یه زمانی به این مشکل خوردم وقتی توی وردپرس سرچ کردم به یک نتیجه رسیدم این مشکل ناشی از اختصاص دادن کش کم به شماست در واقع دستور ini_set مقدار کمی فضا به شما اختصاص میده باید با مدیر هاست تماس بگیرید و مشکل رو از اونجا بررسی کنید

mrj_60

Member
من كه نفهميدم منظور شما چيه
با مدير هاست هم تماس گرفتم ولي اونها هم گفتند كه مشكل از سيستم هست
حالا اين وسط تكليف من چيه ؟؟؟
من چيكار كنم ؟؟؟

reza699

Active Member
خوب اگه اونا حاضر نیستند کاری واسه شما بکنن خوب خودتون دست به کار بشید توی این سایت خیلی جامع و کامل راه حل برطرف شدن این مشکل رو گفته اگر واقعا طالب برطرف شدن مشکل هستید یه لطفی بکنید و دستورات رو تک به تک اجرا کنید تا مشکل برطرف بشه
انشالله یه روزی یه نفری پیدا میشه این مقاله رو به فارسی ترجمه میکنه تا همه ازش استفاده کنن

mrj_60

Member
مثل اينكه مشكل از هاست بوده
با تماسي كه با هاستينگ وبلاگ داشتم مشكل و برطرف كردن
ممنون از دوستاني كه كمك كردن

جدیدترین ارسال ها

بالا