خطا در ارتباط با SQL Server

Nassi

New Member
بابا به دادم برسیییییییییییییید. من نمی دونم connection string چه مشکلی داره که این ایراد می گیره.
www.graphista.ir
می شه یه نمونه connection string درست بهم بگین که این درست شه . برنامم با #C و asp.net2
کممممممممممممممممممممممممممممک
دارم دیوونه می شمممممممممممممممممم

Nassi

New Member
ممنون. به جای کمکتونه.من و باش فکر می کردم حداقل اینجا بچه ها جواب درست به آدم می دن. اشکال نداره همه جا مثل همه فقط موقعیت فرق می کنه

m_ziba

Member
سلام
شما باید از تاپیک مناسب استفاده کنید تا وقتی عنوان تاپیک دیده می شه دوستان ببینن می تون جواب بدن یا نه و کاربران بعدی هم که پرسش مشابهی دارن با یک جستجوی ساده به این برسن.

وظیفه من طبق قانون انجمن اینه که این گونه تاپیک های نامربوط که وقت اعضا رو تلف می کنه و برای کاربران دیگر هم فایده ای نداره حذف کنم تا عبرتی باشد برای سایرین تا قوانین انجمن رو درست رعایت کنن!

اما من معمولاً در مورد کاربران تازه کار این کار رو انجام نمی دم. این بار هم به شما تخفیف! اما دفعه بعد لطفاً دقت کنید!

نکته دوم اینه که شما باید پرسشتون رو کامل و واضح بیان کنید تا بشه کمکتون کرد. شما که querystring خودتون رو نذاشتین که ما بگیم خطا از چیه؟

در هر صورت من که querystring رو ندیدم اما فکر می کنم مشکل از تنظیمات سروری هست که پایگاه داده شما روی اونه.
آیا روی local هم همین error رو می ده؟

mehranzand

Member
اگه مشکل با Connection string دارید! وفکر میکنید اشتباه نوشتید
از اینجا کمک بگیر. www.connectionstrings.com
اگر application را upload کردید بهترین راه تماس با هاست مورد نظر
و کمک از اونهاست

nima_dir

Active Member
سلام
دوست عزيز شما يوزري براي nasim دارين؟
اين يوزر به بانك اطلاعاتي مورد نظر دسترسي درستي داره؟
اي يوزري با نام 'dbgraphista' وجود داره و دسترسي درستي به بانك اطلاعاتي داره؟
اين سوالات رو بررسي كنيد اگه بازم مشكلي بود بپرسين

جدیدترین ارسال ها

بالا