خطا درموقع نصب فروشگاه ساز cmspars-pro-eshop

alimotlag

New Member
سلام دو ستان عزیز روز همتون بخیر سوالی داشتم من فروشگاه ساز cmspars-pro-eshop دانلو کردم تو localhost نصبش کردم جواب داد حالا که میخواهم تو هاست نصبش کنم این خطا را میده لطفا بگید چکار کنم تا این خطا برطرف بشه بینهایت ممنون... قربون شما.............Table 'alimotla_shops.SETTINGS_GROUPS_TABLE' doesn't exist SQL query : insert into SETTINGS_GROUPS_TABLE ( settings_groupID, settings_group_name, sort_order ) values( 1, 'MODULES', 0 )

آخرین ویرایش:

alimotlag

New Member
اشکال در فروشگاه ساز cmspars-pro-eshop

با سلام و عرض ارادت اولا تشکر میکنم ازاینکه جواب سوالاتم را سریعتر میدین آقای mosafar عزیز من باکمک شما عزیز فروشگاهcmspars-pro-eshop رو رو هاست نصب کردم ولی باز یک اشکال بزرگی داره وقتی رو گزینه خرید لینک میکنی میگه سبد شما خالیه اصلا اجازه خرید اولیه رو نمیده که سبدی داشته باشه قربونت این مشکل از کجاست آدرس فروشگاه http://www.alimotlag.com/shop/index.php یک دنیا ممنون شرمنده که اینهمه سوال میکنم با تشکر

yekmosafer

Active Member
تمام پوشه ها رو درست آپلود کردین داخل هاست ، البته از نسخه های نال شده چنین مواردی دیده میشه من فقط به ذهنم میرسه مقدار دسترسی یاcart.php رو 777 قرار بدید ، البته اگر زودتر می گفتین من اسکریپ ایرانی ورایگان فروشگاه ساز میهنرو پیشنهاد می کرد که پشتیبانی رایگان هم داشت !

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا