خصوصيت lockroot_

irdesignco

Member
چطور میشه خصوصيت lockroot_ را براي swf خارجي برابر True قرار بدیم؟کد باید نوشت؟کجا ؟چطور؟

mohammadbasri

کاربر فعال
باید اینطوری باشه
امتحان کن ببین جواب میده
PHP:
_level1.lockroot =true
شاید هم اینطوری:
PHP:
_level1._lockroot =true
بجای عدد 1 شماره level رو بزن

irdesignco

Member
من تا به حال یه همچین چیزی که میگین ندیدم!
حالا کارش چیه!

وقتی یه فلش رو توی یه فلش دیگه لود میکنیم اغلب کدها به هم می ریزه چون اگر توی اون به root آدرس داده باشه با root فلش اصلی اشتباه می گیره و در کل کدهارو به هم میریزه.حالا اگر توی فریم اول فلشی که میخوایم لودش کنیم کد this._lockroot=true رو بزنیم دیگه خراب نمیشه و هر root رو برای خودش در نظر می گیره.کلی گشتم تا اینو پیدا کردم.

Amiru60

Member
من خیلی دنبال این مورد بودم، آیا با این میشود فلش اکشن اسکریپت 3 را در اکشن 2 لود کرد؟

arash121

Member
وقتی یه فلش رو توی یه فلش دیگه لود میکنیم اغلب کدها به هم می ریزه چون اگر توی اون به root آدرس داده باشه با root فلش اصلی اشتباه می گیره و در کل کدهارو به هم میریزه.حالا اگر توی فریم اول فلشی که میخوایم لودش کنیم کد this._lockroot=true رو بزنیم دیگه خراب نمیشه و هر root رو برای خودش در نظر می گیره.کلی گشتم تا اینو پیدا کردم.

با سلام
از اینکه توضیح کامل را قرار دادید ممنون
با قرار دادن این پست قصد داشتم به دوستان عزیز نکته ای را یادآوری کنم :
تا یپیک های ایجاد شده را مثل این دوست خوبمون کامل و با شرح جزئیات پاسخ دهید تا دوستانی هم که در آینده مراجعه می کنند و مثل من تازه کار هستند مطلب را کامل درک کنند و از پست ها بهره برداری بیشتری بشه
در ضمن اگر جای این مطلب من اینجا نبوده از همگی عذر میخواهم
موفق باشید
:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا