خر !!! Donkey !!!

h.khafan

Active Member
سلام:

این اولین کار 3 دیه که گذاشتم تو گالری . مدلینگ و رندرینگ هر دو مودو 203 (Modo) .
مدلشو از روی یه گور خر برنزی که داشتم زدم. (که البته هنوز کاملا شبیه اون نشده.)
میدونم خیلی سادس ولی میخوام نظراتتون رو بدونم.

یه پیشنهاد هم دارم که حتما مودو رو امتحان کنید. من اینو بعد از 1 روز کار کردن با مودو ساختم.
واقعا برنامه ی عالی ایه.

ویرایش:
اینم 2 تا رندر دیگه از کار:

آخرین ویرایش:
هرچند من هنوز با modo کار نکردم و واقعا نمی دونم تو این برنامه چه خبره !
ولی این اولین کار تو با modo هستش یا کلا اولین کارت با تری دی ؟‌
اگر حالت اوله که عالیه .
اگر که حالت دومه باید بگم که فوق العاده است و اینکه تو استعداد تری دی رو داری ... پس ادامه بده . . .
laola0.gif

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این مودو چی میشه بیشتر توضیح بدید رندر جالبی شده

RainDigital

Member
خیلی خشنگه.
مودو انقدر سادس که ما کم استعداد ها هم میتونیم توش یه مدلک کوچکی بزنیم؟

h.khafan

Active Member
هرچند من هنوز با modo کار نکردم و واقعا نمی دونم تو این برنامه چه خبره !
ولی این اولین کار تو با modo هستش یا کلا اولین کارت با تری دی ؟‌
اگر حالت اوله که عالیه .
اگر که حالت دومه باید بگم که فوق العاده است و اینکه تو استعداد تری دی رو داری ... پس ادامه بده . . .
اول از همه پیشنهاد میکنم مودو رو امتحان کنی.
این کلا اولین مدل تری دی ایه که چیز دلخواهمو ساختم. و دومین مدلیه که با مودو کار کردم(یه مدل ساده رو با اموزش تو مودو انجام داده بودم.)
یه مقدار کمی هم سینما 4 دی کار کردم (2/3 تا آموزش فقط) یه مقدار خیلی کمتری مکس کار کردم بعدش با مودو آشنا شدم (حدود یه ماهه) این کار هم برای همون روز اولی دومی بود که مودو رو نصب کرده بودم.

در آخر هم ممنون از لطفت

این مودو چی میشه بیشتر توضیح بدید رندر جالبی شده

یه برنامه ی 3سه بعدی.
luxology.com

خیلی خشنگه.
مودو انقدر سادس که ما کم استعداد ها هم میتونیم توش یه مدلک کوچکی بزنیم؟

والا من خودم تازه باهاش آشنا شدم. ولی نسبت به بقیه ی برنامه ها ساده تره خوب.

shirani

من مدل سازی تو مکس بلدم 90 % ولی اصلاً تو رندر و نور پردازی استعداد ندارم

h.khafan

Active Member
من مدل سازی تو مکس بلدم 90 % ولی اصلاً تو رندر و نور پردازی استعداد ندارم

البته شما استاد مایی ولی به نظر برای یاد گیری رندرهای خوشمل باید با کادر بندی اشنا بود.
مثلا با گوشی موبالی از هرچی گیرمون بیاد عکس بگیریم با کادر مناسب. (کیفیت مهم نیست!!!) بعد عکسها رو چند بار نگاه کنیم ببینم مشکلات کادر بندیمون تو چیه. بعد از یاد گیریه کادر بندی همون اصولو که یاد گرفتیم با دوربین برنامه اجرا میکنم. البته تو دنیای سه بعدی کار آسونتره چون میتونیم عناصر رو جا بجا کنیم. بعدشم که میمونه متریال دهی که خودمم بلد نیستم. پس نمیتونم نظری بدم دربارش.

این نظر منه . بقیه رو نمیدونم.

موفق باشی
حامد

نظر منم همینه در مورد کادر بندی . البته این شاید فقط در مورد کنترل دوربین و زاویه صدق بکنه .
اما توی دنیای cg چیزی که ما بهش میگیم متریال و نور دهی به چند چیز مربوط میشه :

1 . موتور رندرتون چیه ؟‌ (Default , Mental ray , vray , Render man , maxwell ) و الا آخر که معمولا با خیلی از برنامه های 3d کار می کنن و به عنوان plug-in روشون نصب میشن.

۲ .با توجه به اینکه چه موتور رندری نصب کردید نوع نور رو (که با موتورتون سازگاره) رو انتخاب میکنید. و این وسط شما به نوع صحنه ای هم که برای نور پردازی دارید توجه می کنید . مثلا برای یه فضای بیرون شما شاید نور همه سویه انتخاب کنید ولی برای مثلا نور یک چراغ مطالعه یه نور نقطه ای (spot light) مناسب تره تا حالت مخروطی شکل داشته باشه .

۳ . متریال (shader ) هم با توجه به نوع موتور رندر میتونه متفاوت باشه و عموما موتور های رندر هر کدوم نور ها و متریالهای مخصوص به خودشونو دارند . هر چند که معمولا متریالهای پیش فرض برنامه رو هم می تونن رندر بگیرند . و چیزی که مشخصه اینکه متریال بسته به اینکه کجا به کار میره تفاوت داره . متریال به غیر از رنگ یا طرحی که می تونه روی مدل نشون بده یه سری مشخصات دیگه هم داره مثل اینکه چقدر نور رو بازتاب بده ، چقدر نور محیط رو جذب بکنه ، چیزی رو مثل آینه روی خودش بندازه ؟ نور رو مثل شیشه از خودش عبور بده ؟ و کلی چیز دیگه .

از ترکیب اینهاست که شما می تونی یه رندر خوب بگیری که نیاز به تمرین و تجربه داره . ولی خیلی بحث شیرین و دلچسبیه و چون نتیجه کار واقعا جالب میشه با رعایت اینا آدم رو زود به خودش جذب می کنه و با کمی علاقه و تمرین نتیجه عالی میشه .

ببخشید که خیلی حرف زدم ( نوشتم ).
lam.gif
. فقط خواستم یه دید کی بدم .
البته تمام اینا نظر منه . منم که هنوز اول راهم .

موفق باشید .
منتظر کارهای فوق العاده بعدی شما هستم . . . :wink:

shirani

این (maxwell )من دانلود کردم ولی هنوز کار نکردم دستم به طراحی این سایت بند بوده

یه نکته راجع به maxwell : وقتتو باهاش تلف نکن .

maxwell هرچند موتور فوق العاده و قوی رندر هستش ولی چند تا عیب گنده داره .

۱ . productive نیست . یعنی اصلا به درد انیمیشن نمی خوره و فقط یه درد still image می خوره .
۲ . خیلی خیلی خیلی زیاد زمان بره و شما یه تست رندر الکی هم که بخوای باهاش بگیری یهو میبینی چند ساعت با بهترین سیستمها هم طول می کشه .

به نظر من اگر می خوای شروع کنی با v-ray شروع کن که خیلی جالبه ولی بعد به mental ray برو که خیلی حرفه ای تره .

h.khafan

Active Member
Moralist-Boy جان ممنون از توضیحات کاملت.

حامد جان خیلی قشنگ شده
یه تخته منحنی هم زیرش میذاشتی مثل اسب چوبی میشد

ممنون لطف داری.:)
آره . شاید بهش اضافه کردم.
ممنون بابت نظرت.:wink:

Mandana

Active Member
می بینم که آخر اش الاخه رو زدی.میبینم که خیلی هم ملوس می باشه
AddEmoticons10310.gif

تبریک میگم.خوشمل شده
فقط به نظر ام رفلکشن اش توی خود الاخه خیلی زیاد ئه.ولی رندر اش هم ملوس شده
ایول ایول.ادامه اش بده.حمایتت می کنیم :دی

موفق باشی دوستیییی
smiley_aajz.gif

یه نکته راجع به maxwell : وقتتو باهاش تلف نکن .

maxwell هرچند موتور فوق العاده و قوی رندر هستش ولی چند تا عیب گنده داره .

۱ . productive نیست . یعنی اصلا به درد انیمیشن نمی خوره و فقط یه درد still image می خوره .
۲ . خیلی خیلی خیلی زیاد زمان بره و شما یه تست رندر الکی هم که بخوای باهاش بگیری یهو میبینی چند ساعت با بهترین سیستمها هم طول می کشه .

به نظر من اگر می خوای شروع کنی با v-ray شروع کن که خیلی جالبه ولی بعد به mental ray برو که خیلی حرفه ای تره .

بعلاوه ی اینکه در سینما 4 دی هیچ راهی برای رندر کردن hair در اون وجود نداره.مکس رو نمی دونم ولی گویا در مایا هم این ایراد رو داره
selfbonk.gif

pythoN

Active Member
سلام .
فانتزی و خوش ساخت از اب در اومده . مودو هم ابزار خیلی خوبیه . استعدادت فوق العادسه .

نه حرفه ای تر نیست . یعنی هیچکودم حرفه ای تر نیستند . فقط با هم تفاوت دارند.

بعلاوه ی اینکه در سینما 4 دی هیچ راهی برای رندر کردن hair در اون وجود نداره.مکس رو نمی دونم ولی گویا در مایا هم این ایراد رو داره

نداره ...
ولی باید منتظر نسخه های بعدیش باشیم میتونه بهترین موتور رندر باشه .

h.khafan

Active Member
می بینم که آخر اش الاخه رو زدی.میبینم که خیلی هم ملوس می باشه
تبریک میگم.خوشمل شده
فقط به نظر ام رفلکشن اش توی خود الاخه خیلی زیاد ئه.ولی رندر اش هم ملوس شده
ایول ایول.ادامه اش بده.حمایتت می کنیم :دی

موفق باشی دوستیییی

سلا حاج ماندانا :
آره بالاخره ساختمش. چشمات ملوس میبینه :)
ممنون. قابل شما رو نداره .

آره موافقم رفلکتش زیاده (البته خودم خوشم اومده :دی) روش کار میکنم دوباره میزارم.

چشم ادامه میدهیم ...................

سلام .
فانتزی و خوش ساخت از اب در اومده . مودو هم ابزار خیلی خوبیه . استعدادت فوق العادسه .

سلام پیتون جان (ببخشید اسم رو فراموش کردم یه بار تو تاپیک ببخشید شما خونده بودما (البته بازم یادم نیست که اسمتو گفته بودی اور نه !) :d)
ممنون از لطفت و همچنین توضیحت.

---------------------------
یه سوال به نظرتون کدوم رندر جالب ناک تره. من خودم سفیده رو بیشتر دوست دارم.

موفق باشید
حامد

pythoN

Active Member
یه سوال به نظرتون کدوم رندر جالب ناک تره. من خودم سفیده رو بیشتر دوست دارم

منم نظرم روی همونه .

سلام پیتون جان (ببخشید اسم رو فراموش کردم یه بار تو تاپیک ببخشید شما خونده بودما (البته بازم یادم نیست که اسمتو گفته بودی اور نه !) :d)

علی :wink:

AMiR

Active Member
خيلي خوشگله اين حيوان چهار پاي زحمت كش ات !
145fs19041.gif

خسته نباشي،
واجب شد برم دنبال اين مودو

ادامه هم داره ؟
زوجه براش اختيار نميكني ؟
hmm2.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا