خرید یک پروتکتور فلش و تغییر باینری

++Hadi++

Active Member
من یه روشی رو بدون استفاده از نرم افزاری تو هفته آینده انشالا معرفی می کنم.البته از یه سایت خارجی ورداشتمش و تو کار خودم خیلی به درد خورد.بهروز جان ،اگه مطلب منو می بینی ، شما می تونی فایل های embed شده رو هم کش بری؟ یعنی می تونی فایل های Embed شده به داکیومنت کلس یا کلاس ها دیگه یه swf رو کش بری؟؟؟چون تقریبا همه دیکامپایلر ها به این مورد نمی پردازن...

yaa110

کاربر فعال
فقط سوال آخر اینکه اگه یکی حین مثلا اجرای یه swf بیاد یه اینتراپت به برنامه بده و محتویات رم را بکشه بیرون , اونوقت میتونه به فایل سالم دسترسی پیدا کنه؟

یک object از bytearray داریم که وظیفه decoding را بر عهده داره و اطلاعات decode شده در آن قرار می گیره، اما بعد از تکمیل decode شدن این اطلاعات را باید به یه container مثل Loader منتقل کرد، پس میشه در این لحظه object مربوط به bytearray را null کرد تا توسط gc پاک بشه ... اما به هر حال اطلاعات object مربوط به Loader روی مموری هنوز در دسترس خواهد بود !!!! علت هم اینه که برای پخش انیمیشن در فلش اطلاعات swf باید به صورت کامل به Loader ارسال بشه و امکان decoding لحظه به لحظه وجود نداره. مگر اینکه بشه توسط nativeProcess و یه زبان دیگه مثل python یا C# فایل را به صورت تکه تکه Decode کرد و به برنامه فرستاد (در این زمینه کار نکردم)

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
حاج مهرداد چی شد؟
به نتیجه رسیدی من نگردم دنبال اون فایل

آره کسری جان با لینک هایی که نوید زحمتشو کشید دارم یه کارهایی میکنم . فکر کنم به یه جاهایی دارم میرسم. لازم نیس تو زحمت بیفتی و بگردی . فعلا دقیق نمیدونم از پسش بر میام یا نه.
تا همین جاش هم کلی به تو و بچه ها زحمت دادم.

درود بر تو

جدیدترین ارسال ها

بالا