خرید گروهی _شاید بشه

Sherlock_Holmes

Active Member
این سرزمین یدون ما مفهومی پیدا نمیکنه پس یکی از کسانی که نمیخواد خود مائیم پس وقتی گره کار دست خودمونه بازش که نمیکنیم لااقل سفتترش هم نکنین
بيا عزيزم بيا...بيا از رويا بيرون و يه كم دور و ورتو نگا كن... هر جا بري اينو بگي برات دست ميزنن اما كسي نميگه خب گره رو چطور باز كنيم. شما جاي اين پست ميهن پرستانه اگه يكي از راهكارهاي گره بازكن رو ميگفتي بيشتر مشعوف ميشديم...

میشه اما حتما باید حضوری بشه
والا اگه حضوري هم نشه كه ديگه خيلي ضايع است!! حضوري كه بايد بشه... ولي بقول خودت علي جان اكثرا نميشه هم رو ببينيم...

یک مدیر میخواد، خلاص....
نه بابا!! جدي؟ من ازاون روز فكر ميكردم هممون ميريزيم يه جا و در حاليكه داد ميزنيم دي وي دي ها رو از لاي دست و پاي هم تو شلوغي تبادل ميكنيم!!:wink:
معلومه كه مدير ميخواد... موضوع اينه كه كي بلده روابط مجازي رو مديريت كنه؟

نیست تو روحیه بسیجی معنی نداره، آخرت که هست، اونجا حسسسسسابیییییییییی حساب میکنیم(می دونی که!!!)
بسیجی ها هم زیادن(شاید دورو بر شما نباشن)
باشه...
من دارم تازه دیش میگیرم!!!
اين با روحيت مشكل نداره؟!:)

roohollah

Banned
بيا عزيزم بيا...بيا از رويا بيرون و يه كم دور و ورتو نگا كن... هر جا بري اينو بگي برات دست ميزنن اما كسي نميگه خب گره رو چطور باز كنيم. شما جاي اين پست ميهن پرستانه اگه يكي از راهكارهاي گره بازكن رو ميگفتي بيشتر مشعوف ميشديم...
گفت، سفتش نکن!!!
نه بابا!! جدي؟ من ازاون روز فكر ميكردم هممون ميريزيم يه جا و در حاليكه داد ميزنيم دي وي دي ها رو از لاي دست و پاي هم تو شلوغي تبادل ميكنيم!!:wink:
:lol:اونجا نهار هم میدن:lol:
موضوع اينه كه كي بلده روابط مجازي رو مديريت كنه؟
من بگم، من بگم.... یانگوم:lol:
من دارم تازه دیش میگیرم!!!
اين با روحيت مشكل نداره؟!:smile:
حلال شد، حملهههههههههههههههههههه:lol:
شرلوک جان، اگر من تو رو نداشتم،چیکار میکردم:lol:خییییییییییییییییییییییییییییلی باحالی:wink:

Divine Love

Well-Known Member
آهای صبر کنین من دیر رسیدم.
من پایم
فقط قضیه تبادلم مطرحه یا نه.
بعد آیا فی سبیل الله یا نه؟
گروهی بخریم حتما ارزون تر در میاد.

roohollah

Banned
:)
آهای صبر کنین من دیر رسیدم.
من پایم
فقط قضیه تبادلم مطرحه یا نه.
بعد آیا فی سبیل الله یا نه؟
گروهی بخریم حتما ارزون تر در میاد.
همه چی:wink:ایجاد یک منبع به طور خلاصه:)

خوب حالا،آقا کی داوطلب به مدیر سایت(به شیوه انتهاری)بگه؟؟؟:cool:

آقایali3dtech خودت میتونی زحمتش رو بکشی:neutral:؟؟؟(چاکرییییم ها):)به رییس سایتم نمیکشه:) میشه بشی رییس؟؟؟:neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا