keshavarz_milad
New Member
با سلام، دوستان با توجه به تجربه ای که در بازار ویدئو پروژکتور دارم، دوست داشتم تجربه های خودم رو با بقیه هم در میون بزارم.
ویدئو پروژکتور ها رو میتونید توی محیط های آموزشی، کلاس های درس، سینما های خانگی و محیط های اداری مشاهده کنید.
اما اگر شما هم قصد خرید یک پروژکتور با کیفیت رو دارید، بهتره حتما به مواردی که در زیر اشاره کردم دقت کنید:
1. روشنایی ویدئو پروژکتور
2. نسبت کنتراست پروژکتور
3. وضوح تصویر پروژکتور
4. قیمت و کاربری پروژکتور
5. برند سازنده ویدئو پروژکتور (بهترین برند هایی که در حال حاضر توی بازار هستن: اپسون، اپتما، بنکیو، پاناسونیک، ویوسونیک، شیائومی، ونبو هستن)
6. پورت های ورودی و خروجی پروژکتور
7. نسبت پرتاب (اینکه پروژکتور رو توی چه فاصله ای نصب می کنید خیلی مهمه)
اگر قصد خرید پروژکتور رو دارید، پیشنهاد می کنم به سایت ما (پروژکتور ماهان) نگاهی بندازید. تضمین می کنم که هیچ جا رو نمیتونید پیدا کنید که قیمتشون مناسبتر از ما باشه.
حتی فروشگاه ما توی دیجی کالا هم فروش داره، ولی قیمت ها 2 3 میلیون بیشتر از سایت خودمون هست.
برای همایت از ما و خرید با قیمت پایینتر، ممنون میشیم به سایتمون سر بزنید.
projectormahan.ir
ویدئو پروژکتور ها رو میتونید توی محیط های آموزشی، کلاس های درس، سینما های خانگی و محیط های اداری مشاهده کنید.
اما اگر شما هم قصد خرید یک پروژکتور با کیفیت رو دارید، بهتره حتما به مواردی که در زیر اشاره کردم دقت کنید:
1. روشنایی ویدئو پروژکتور
2. نسبت کنتراست پروژکتور
3. وضوح تصویر پروژکتور
4. قیمت و کاربری پروژکتور
5. برند سازنده ویدئو پروژکتور (بهترین برند هایی که در حال حاضر توی بازار هستن: اپسون، اپتما، بنکیو، پاناسونیک، ویوسونیک، شیائومی، ونبو هستن)
6. پورت های ورودی و خروجی پروژکتور
7. نسبت پرتاب (اینکه پروژکتور رو توی چه فاصله ای نصب می کنید خیلی مهمه)
اگر قصد خرید پروژکتور رو دارید، پیشنهاد می کنم به سایت ما (پروژکتور ماهان) نگاهی بندازید. تضمین می کنم که هیچ جا رو نمیتونید پیدا کنید که قیمتشون مناسبتر از ما باشه.
حتی فروشگاه ما توی دیجی کالا هم فروش داره، ولی قیمت ها 2 3 میلیون بیشتر از سایت خودمون هست.
برای همایت از ما و خرید با قیمت پایینتر، ممنون میشیم به سایتمون سر بزنید.
projectormahan.ir