خرید هاست دانلود

vahid03

Member
با سلام خدمت دوستان

ببخشید من میخاستم یه سایت نرم افزار موبایل بزنم راستش هیچ اطلاعاتی در مورد هاست ندارم

مثلا من برای شروع کارم باید چقدر هاست تهیه کنم همین طور میخام همه ای نرم افزار های سایت رو خودم آپلود کنم برای چنین سایتی من باید چقدر هاست تهیه کنم

و یه سوال دیگه :سایت های دانلود نرم افزار های خود شونو کجا آپلود میکنند آیا اونارو تو سرویس هاست خود آپلود میکنند؟؟؟؟

---

Active Member
مثلا من برای شروع کارم باید چقدر هاست تهیه کنم همین طور میخام همه ای نرم افزار های سایت رو خودم آپلود کنم برای چنین سایتی من باید چقدر هاست تهیه کنم
سلام 5 گیگ کافی هست.
و یه سوال دیگه :سایت های دانلود نرم افزار های خود شونو کجا آپلود میکنند آیا اونارو تو سرویس هاست خود آپلود میکنند؟؟؟؟
همیشه یه سایت مرجع هست برای تهیه موضوعات

vahid03

Member
ولی دوسته عزیز من با یک شرکت طراحی سایت حرف زدم امنا گفتن برای شروع کا 500مگابایت کافیه

ود در مورد سوال دوم اون سایت مرجعی که گفتین همون شرکتیه که هاست ازش خریداری کردم

mer30

---

Active Member
ولی دوسته عزیز من با یک شرکت طراحی سایت حرف زدم امنا گفتن برای شروع کا 500مگابایت کافیه
بستگی داره 5 تا Firmware بزاری میشه 600 مگابایت حداقل 5 گیگ کفایت می کنه
ود در مورد سوال دوم اون سایت مرجعی که گفتین همون شرکتیه که هاست ازش خریداری کردم
خیر سایت مرجع موبایل مثل جی اس ام آرنا و ...

ghasemrayaneh

Active Member
به نظر من راهنمایی دوست عزیزم کاملا درسته و 5 گیگ هاست برای راه اندازی کافیه .

وحتی برای آپلود از هاست خودت هم می تونی استفاده کنی .

the_king

مدیرکل انجمن
irlogo عزیز، اینجا بخش "معرفي و يا درخواست هاستينگ" نیست که مجاز به تبلیغ باشید.

tarzan1234

New Member
با سلام
برای دانلود و آپلود از هاست ورز این سایت میتونید استفاده کنید: http://ir-hosting.ir
یک سری از امکانات هاست هاشو برات لیست میکنم

دانلود و آپلود : بینهاست (به اندازه پهنای باندی که میگیری)
استفاده از اسکریپت تورنت فلاکس
استفاده از اسکریپت رپیدلیچ
استفاده از هر توع نال اسکریپت یی که بخوای
توی هاست دانلود و آپلود 50 گیگابایتیش تا 50 گیگابایت لینک مستقیم داری.

من خودم استفاده میکنم و راضیم.:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا