خرید سیستم برای رندر

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان یه سیستم خفن برا رندر میخوام بگیرم ممنون میشم کمک کنین یه کانفیگ و سیستم مناسب معرفی کنین چیزی که جواب داده باشه!:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سیستم خوب رو جیب شما مشخص میکنه، اول باید بگید که چقدر میتونید هزینه کنید؟

intel_amd

Active Member
فکر میکنم این هزینه الان پول یک سیستم دسکتاپ معمولیه نسبتا قوی هست نه یک سیستم خفن رندر !
اما یک سیستم رندر فارم که رو مادربورد های چند cpu دار xeon باید حساب کرد که پولش خیلی بیش از اینا میشه
بعد چندتا از این سیستم های رندر فارم باهم توسط back burner شبکه میکنن میشه یک سیستم خفن رندر . البته خفن تازه در حد تو ایران !

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
Gigabyte GA-Z87-HD3 600000T
intel Core i7 4770K 1080000T یا intel core i7 3930K 1850000T
RAM: Axtrom 2*8G 1600 400000T
PNY Quadro K600 700000T یا Asus GTX 650 Ti Boost 620000T
HDD:WD Caviar Green 1TB 200000T
SSD: Plextor M5 Pro 128GB 450000T
Power: Green GP600A-HP 240000T
CPU Cooler: Zalman CNPS12X 320000T

4000000تومن (البته با 4770K)

من پردازنده 3930K رو پیشنهاد میدم اما یک مقدار قیمت میره بالا ولی کاملا ارزشش رو داره. کارت گرافیک هم دو نوع نوشتم که بستگی به خودت داره کدوم رو انتخاب کنی. رم هم بستگی به نوع های موجود بازار داره که پیشنهاد میدم اگر رم 8G 2400 گیرت اومد تهیه کنی 2تا یا بیشتر که البته قیمتش هم بیشتره.
کیس هم دیگه با خودت اما سعی کن کیس ارزون نخری.

بقیه ی دوستان هم اگر چیز بهتری به ذهنشون میرسه بگن.

elya3

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز اطلاعات خوبی دادین اگه نیاز باشه بیشتر هزینه میکنیم

آخرین ویرایش:

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

همونطور که Barnara اعلام کردند با 3 تا 5 میلیون میشه یک سیستم معمولی اما قابل قبول جمع کرد،

اما به غیر از نوع و مارک قطعات باید چند موضوع کلی رو برای خودت روشن کنی

1- آیا این سیستم صرفا برای رندر در نطر گرفته شده یا قراره مابقی کارهاتون رو هم با اون انجام بدید

2_ به چه دسته ای از رندر کننده ها علاقه دارید، مثلا برای octan renderer بیشتر نیاز به Gpu دارید تا cpu

3- اگر از رندر کننده های Cpu استفاده میکنید مثل vray و یا Maxwell باید در نظر بگیرید سیستم های رندر biased

Cpu clock براشون بیشتر اهمیت داره اما رندر کننده های Unbiased بیشتر براشون تعداد هسته های Cpu مهمه

به عنوان مثال اگه 2 مدل Cpu داری که توان محاسباتی برابر دارند( Threads * Cpuclock) و قصد داری در Vray

از adaptiive DMC,Lc,Ir استفاده کنی بهتره بری سراغ اون cpu که Clock بیشتری داره اما اگه قراره بری سراغ Vray

و ازBrute force,Fixed استفاده کنی یا از رندر کننده های Unbiased باید اونی رو انتخاب کنی که هسته بیشتری داره.

4_ اگه قراره پای دینامیک مثل Realflow و یا Fume fx و یا نرم افزارهایی مثل AE بیاد وسط که باید یه پول حسابی

خرج کنی واسه هارد SSD با حجم بالا و بری سراغ رم باتر از 24 GB

حالا اگه قراره فقط کار رندر رو انجام بدی برو سراغ خرید Render box چون بعدا هم میتونی کم کم به تعدادشون اضافه کنی

فکر میکنم با 3 تا 3.5 بشه یه کارایی کرد.

قصد تبلیغ ندارم اما یه شرکتی هست که همچین بگی نگی یه مقدار حرفه ای روی موضوع سخت افزار رندر کار میکنه

بهتره یه سری به سایتشون بزنی، البته قبل از خرید نهایی بازم یه مشورتی بکن

سایتشون DFM RENDERING فکر میکنم باشه

امیدئارم این مطالب مفید بوده باشه

موفق باشید.

elya3

Well-Known Member
اگه میشه لطف کنین مادر بورد هم یه پیشنهاد بدین برا این سیستم چه مادر بردی جواب میده؟

Hidden Dragon

کاربر فعال
اگه میشه لطف کنین مادر بورد هم یه پیشنهاد بدین برا این سیستم چه مادر بردی جواب میده؟

با سلام،

پیش از هرکاری برو اون سایت بالایی رو یه نگاهی بهش بنداز و باهاشون یه تماسی بگیر اگه موضوع حل نشد بیا ببینیم چیکار میشه کرد.

موفق باشید

elya3

Well-Known Member
ممنون اون سایت رو نگاه کردم حالا اگه براتون امکانش هست یه بنچمارک به من بدین که مثلا دستگاهx110که تو این سایت زده با یه دستگاه معمولی چقدر اختلاف تایم رندرش هست؟ فرض کنین با یک سیستم cpui7لپ تاپ نسل آخر

intel_amd

Active Member
البته در مورد سایت
DFM RENDERING اینو بگم که یک مقدار تو نحوه بیان سیستم ها اغراق کرده و سیستم هاش چیز خاص و عجیبی نیستند جز xeon
ببین دوست خوب کلا شما هر cpu از intel بخوای تو رنج قوی بخری یا core i هست یا xeon و تو سایت intel انواع benchmark هم هست www.intel.com . علاوه بر اون به سایتی که برات مینویسم حتما برو و از لیست هر نوع cpu که خاستی انتخاب کن و benchmark هارو حتما ببین
http://www.anandtech.com/Bench/CPU/2
core i پردازنده های سیستم های دسکتاپ هستند که قوی ترینشون i7 extreme هست
xeon پردازنده های معمولا server و رندرفارم ها هستند که قوی ترینشون E7 هست که قوی ترین سیستم تو اون سایت E5 هست یعنی قبل از E7
xeon ها خاصیت اصلیشون اینه که چندتا رو یک مادربورد نصب میشه و خاصیت های دیگش توی هوش مصنوعی برای مدیریت مصرف و پردازش های سنگین و طولانیه
xeon ها قیمتشون فاجعه بالان و مثلا اگر بخوای یه چیزی به پای سیستمی که اینجا بهت معرفی شد از xeon بخری تو همین رده سرعت باید خیلی بیشتر پول بدی , حالا اگر بخای از این هم قوی تر باشه داره و میتونی بیشتر پول بدی , حالا باز اگر بخای از قوی ترین i7 extreme هم xeon بخری تو xeon هست و میتونی بخری اما نسبت به پولی که میدی و benchmarki که میگیری خیلی دقت کن ...
بای

جدیدترین ارسال ها

بالا