testing the forums
S sh81j Member May 7, 2007 #3 من قیمت ندارم! اما شنیدم یه گروه ده هزار نفری بالای 200 فروخته شده... شما قیمت بده...
M matrix1000 Member May 19, 2007 #5 sh81j گفت: من قیمت ندارم! اما شنیدم یه گروه ده هزار نفری بالای 200 فروخته شده... شما قیمت بده... کلیک کنید تا باز شود... سلام قصد خرید و فروش ندارم ، فقط برای اطلاع میخواستن بدونم ، ببخشید 200 با چه واحدی ؟ هزار یا میلیون ؟ خیلی برام جالبه که بدونم ، چون 200 هزار تومان که خیلی کمه ، 200 میلیون تومان زیاد ، البته شاید هم بیشتر از این قیمت داشته باشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با تشکر. موفق باشید. آخرین ویرایش: May 19, 2007
sh81j گفت: من قیمت ندارم! اما شنیدم یه گروه ده هزار نفری بالای 200 فروخته شده... شما قیمت بده... کلیک کنید تا باز شود... سلام قصد خرید و فروش ندارم ، فقط برای اطلاع میخواستن بدونم ، ببخشید 200 با چه واحدی ؟ هزار یا میلیون ؟ خیلی برام جالبه که بدونم ، چون 200 هزار تومان که خیلی کمه ، 200 میلیون تومان زیاد ، البته شاید هم بیشتر از این قیمت داشته باشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با تشکر. موفق باشید.
S sh81j Member May 19, 2007 #6 اونی که من سراغ دارم یه کمی بیشتر از 200 هزار تومن بود.. نکنه واقعا فکر کردی 200 ملیون؟!!!!!
M matrix1000 Member May 19, 2007 #7 سلام همچین فکری نکردم ، چون هر دوتاش یکی از یکی عجیبتر بود.یکی یه وبلاگ داشت ،البته تر و تمیز و مرتب بود ، بیشتر از اینی که شما گفتید فروخت ، یه فروم اگه پستهای مهم و خوب داشته باشه ، و یوزر مناسب و فعال هم داشته باشه بیشتر از این باید قیمت داشته باشه چون زحمتش بیشتر از این قیمتی که گفتید.برای جواب ممنون. موفق باشید.
سلام همچین فکری نکردم ، چون هر دوتاش یکی از یکی عجیبتر بود.یکی یه وبلاگ داشت ،البته تر و تمیز و مرتب بود ، بیشتر از اینی که شما گفتید فروخت ، یه فروم اگه پستهای مهم و خوب داشته باشه ، و یوزر مناسب و فعال هم داشته باشه بیشتر از این باید قیمت داشته باشه چون زحمتش بیشتر از این قیمتی که گفتید.برای جواب ممنون. موفق باشید.
S sh81j Member May 19, 2007 #8 نگفتم فروم گفتم گروپ یاهو... آدرس وبلاگ و قیمت دقیقش رو میشه بگید؟! منم میخوام قیمت بیاد دستم!
S salar2010 Member May 20, 2007 #9 سلام من 3 تا وبلاگ دارم که روزانه هرکدوم 3000 بازديد دارن و درضمن 5 تا لينک باکس دارم که سرجمع همه ي بازديداشون ميشه 300.000 تا 400.000 نفر در روز کسي نبود يه قيمتي هم به ما بده ؟ به هرحال موفق باشيد
سلام من 3 تا وبلاگ دارم که روزانه هرکدوم 3000 بازديد دارن و درضمن 5 تا لينک باکس دارم که سرجمع همه ي بازديداشون ميشه 300.000 تا 400.000 نفر در روز کسي نبود يه قيمتي هم به ما بده ؟ به هرحال موفق باشيد