کسایی که تجربه دارن بگن خرید جهیزیه رو یکجا انجام دادن یا مرحله ای؟ بنظرتون کدومش بهتره؟
N negiinn New Member دوشنبه در 6:30 بعد از ظهر #1 کسایی که تجربه دارن بگن خرید جهیزیه رو یکجا انجام دادن یا مرحله ای؟ بنظرتون کدومش بهتره؟
E elika24 New Member دوشنبه در 10:11 بعد از ظهر #2 اگه خرید جهیزیه رو یک جا انجام بدین به صرفه تر براتون درمیاد، منم همین کارو کردم
seoteam Member سه شنبه در 12:50 بعد از ظهر #3 پیشنهاد مطالعه آخرین ویرایش: سه شنبه در 1:27 بعد از ظهر
N negiinn New Member سه شنبه در 4:46 بعد از ظهر #4 elika24 گفت: اگه خرید جهیزیه رو یک جا انجام بدین به صرفه تر براتون درمیاد، منم همین کارو کردم کلیک کنید تا باز شود... میشه بگین از کجا خریدین؟
elika24 گفت: اگه خرید جهیزیه رو یک جا انجام بدین به صرفه تر براتون درمیاد، منم همین کارو کردم کلیک کنید تا باز شود... میشه بگین از کجا خریدین؟
E elika24 New Member سه شنبه در 7:24 بعد از ظهر #5 negiinn گفت: میشه بگین از کجا خریدین؟ کلیک کنید تا باز شود... بله عزیزم از فروشگاه شیک جهاز شیراز خریدم، اگه ساکن شیراز نیستین فروش اینترنتی هم دارن
negiinn گفت: میشه بگین از کجا خریدین؟ کلیک کنید تا باز شود... بله عزیزم از فروشگاه شیک جهاز شیراز خریدم، اگه ساکن شیراز نیستین فروش اینترنتی هم دارن