خرید تجهیزات پزشکی با قیمت عمده

خرید و پخش البسه بیمارستانی پادرا با هدف تامین نیازهای بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی، تولیدات خود را افزایش داده و با مناسب ترین قیمت، تجهیزات پزشکی خود را به فروش می رساند.
مجموعه البسه پادرا شامل روپوش پزشکی، گان جراحی، ماسک و دستکش یکبار مصرف، آبسلانگ، پد الکلی، لباس بیمارستانی، لباس یکبار مصرف و سایر البسه بیمارستانی است.
پیشنهاد می شود برای مشاهده لیست قیمت و خرید تجهیزات پزشکی به پادرا ( تولید و پخش البسه بیمارستانی + خرید تجهیزات پزشکی | پادرا ) مراجعه کنید.

moeenkhan

New Member
شما میتونی برای بهره مندی از خرید لباس بیمارستانی با هر هدفی که لازم میبینی مثلا راحتی، جنس خوب و غیره از لباس بیمارستانی استفاده کنی که من بهتون کالای طب هرود رو پیشنهاد میدم. البسه هرود با محوریت تولید گان،شان،دستکش،پک جراحی،لباس بیمارستانی،لباس بستری و ... است.
برای خرید و استفاده از البسه بیمارستانی به سایت هرود که از بزرگ ترین تولیدی های خاور میانه در حوزه های البسه بیمارستانی هست مراجعه کنید.

nazari248

New Member
سلام دوستان. اخیرا با شرکتی وارد همکاری شدم که خداروشکر از هر لحاظ عالین. قیمتاشون خوبه و ارسال فوری دارن. گفتم به شما هم معرفی کنم. تجهیزات پزشکی درمارز طب.
اینم آدرس سایتشونه:

جدیدترین ارسال ها

بالا