خرید اسکریپت های شما اگه اسکریپت دارید من میخرم بگید تا بخرم البته گرون نباشه
bazicity Member Jun 27, 2007 #1 خرید اسکریپت های شما اگه اسکریپت دارید من میخرم بگید تا بخرم البته گرون نباشه
M MJ Rayaneh Well-Known Member Jun 28, 2007 #2 اولا اینجا بازارچه نیست و هرگونه خرید و فروش ممنوع هست. دوما جای این جور تاپیک ها توی انجمن نیازمندی ها هست نه اینجا. سوما تاپیک تکراری باز نکن.
اولا اینجا بازارچه نیست و هرگونه خرید و فروش ممنوع هست. دوما جای این جور تاپیک ها توی انجمن نیازمندی ها هست نه اینجا. سوما تاپیک تکراری باز نکن.
Shouli Active Member Jun 28, 2007 #3 این سایت پر از اسکریپت هستش ... www.hotscripts.com میتونی هر کدوم رو خواستی دانلود کنی ! @ موفق باشید
این سایت پر از اسکریپت هستش ... www.hotscripts.com میتونی هر کدوم رو خواستی دانلود کنی ! @ موفق باشید
Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت Jun 29, 2007 #5 همونطوری که دوستان گفتن در این انجمنها طبق قوانین هر تاپیکی که مربوط به خرید یا فروش بشه ممنوع هستش.. به همین دلیل این تاپیک رو قفل میکنم و دوستان میتونن از طریق پیغام خصوصی با ایشان در ارتباط باشند با تشکر مجید
همونطوری که دوستان گفتن در این انجمنها طبق قوانین هر تاپیکی که مربوط به خرید یا فروش بشه ممنوع هستش.. به همین دلیل این تاپیک رو قفل میکنم و دوستان میتونن از طریق پیغام خصوصی با ایشان در ارتباط باشند با تشکر مجید