Mahdi_Rashed
Well-Known Member
سلام دوستان . خوبید . من یک راه مطمئن و قابل اعتماد برای خرید چندتا کتاب از سایت آمازون میخوام . لطفاً معرفی کنید . ممنون

و اینکه اون محصول از دید اونها
مشکلی با ایران و فرهنگ ایران و ... نداشته باشه و ..
خرید از آمازون مشکلی نداره .
مشکل اصلی رسیدن محصول شما به دستتون هست .
که آیا از پست ایران سالم بگذره یا ...
چون تمام بسته های پستی که از خارج از ایران به داخل وارد میشن توسط اداره پست باز میشن و به طور کامل بررسی میشن .
حالا اینکه اونها از اون محصول خوششون بیاد و بخوان خودشون هم داشته باشنو اینکه اون محصول از دید اونها
خلاصه که محصول مورد نظر شما باید از بیشتر از 100 تا فیلتر بگذره تا بتونه برسه به دستتون .
بهترین راه اینه که اون را از طریقی خریداری کنید ولی آدرسی که میدید آدرس یک دوست خارج از ایران باشه مثلا تو آمریکا .
بعد محصول به دست اونها برسه و توسط مسافر برسه به دست شما .
این بهترین و شاید هم تنها راه مطمئن باشه![]()
در ضمن این معرفی فقط جهت راهنمایی بوده و بنده هیچ مسئولیتی رو در این زمینه قبول نمیکنم.
گلستون که چیز به درد بخوری نداره . چیزی هم که میخوام بخرم از ابر سیستم مهمتره برام ( فعلاً )مهدی
بیا از جنگل گلستون خودمون بخر چرا آمازون
کتاب چی هست حالا
از تو بعید نیست ابر رایانه خونگی ، حالا هم خرید از آمازون![]()
مگه سایت آمازون جنس خریداری شده رو مستقیما به ایران پست میکنه ؟ مگه ایران رو تحریم نکرده ؟خرید از آمازون مشکلی نداره .
![]()
به نظرم میشه بعد از 57 صفحه تاپیک میشه فعالیت فروشنده رو بررسی کرد و نقاط ضعف و قوت و فیدبک های این کارشون رو دید.من یک سایت سراغ دارم به اسم iranclickbank که نمیدونم چطور میتونم صحت فعالیتهاش رو تایید کنم . کار این شرکت خرید از آمازون و ebay هست
چقدر منفی!خرید از آمازون مشکلی نداره .
چون تمام بسته های پستی که از خارج از ایران به داخل وارد میشن توسط اداره پست باز میشن و به طور کامل بررسی میشن .
حالا اینکه اونها از اون محصول خوششون بیاد و بخوان خودشون هم داشته باشنو اینکه اون محصول از دید اونها
خلاصه که محصول مورد نظر شما باید از بیشتر از 100 تا فیلتر بگذره تا بتونه برسه به دستتون .
بهترین راه اینه که اون را از طریقی خریداری کنید ولی آدرسی که میدید آدرس یک دوست خارج از ایران باشه مثلا تو آمریکا .
بعد محصول به دست اونها برسه و توسط مسافر برسه به دست شما .
این بهترین و شاید هم تنها راه مطمئن باشه![]()