خرید آموزشیهای simply maya بصورت گروهی

bassam_cg

Active Member
اقا من که گیج شدم هر کسی پایست پیغام خصوصی بذاره فعلا که دو نفر هستیم

majid828

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز داشتم دونبال TEXTURE خوب می گشتم اتفاقی به یه سایتی برخورد کردم که TEXTURE های زیبا و فوق العاده ای داشت . گفم که حالا من که توی این تاپیک اومدم گفتم سایتش و به شما عزیزان هم بدم که ازش استفاده کنید
اومیدوارم که ازش لذت ببرید این هم سایتش
http://www.grsites.com/textures/cloth009.shtml

MHD_animation

New Member
اول شما باید معین کنید که از کدام شرکت می خواهید خرید کنید و تا چقدر ار آن شرکت و آموزشهای آن آگاهی دارید.بعدش آن اطلاعات را در اختیار دیگران هم قرار داده و از آنها دعوت کنید تا در خرید این dvd ها شریک شوند. درضمن اگر بهترین آموزش را انتخاب کنید و تعداد شما هم افزایش یابد من هم هستم.

bassam_cg

Active Member
سلام دوست عزیز چون بچه ها جواب ندادن من خودم دارم اقدام میکنم و چند تای هم فعلا تهیه کردم آموزشیهاش از gnomon و digital tutors وalias خیلی بهتره

MHD_animation

New Member
سلام

شما با چه قیمتی خریداری کردی؟
در ضمن شما در کدام شهر سکونت داری (برای این می پرسم که اگه بخواهم در خرید شما شرکت کنم یه فکری بکنم).

bassam_cg

Active Member
سلام
خیلی از دوستانی که تو این تاپیک پست دادن از مشتری های بنده هستند
کافیه دو سه روزی صبر کنید!طبق معمول کاملترین مجموعه ها رو میتونید از ما تهیه کنید

دوست عزیز میتونید برام پیغام بزارید که آیا همرو دارید ؟ درضمن قیمت شما چقدره ؟

MHD_animation

New Member
اینطور که من در سایت دیدم این آموزشها بیشتر برای مدلسازی کاراکترها تهیه شده است و در مورد رندرینگ و نور پردازی و ساختن افکتهایی مثل باد، برف،باران،آتش و خیلی چیزهای دیگه آموزشی را ندارد. در این باره چه می گویید

سلام به همگی
به عنوان اولین پست در این سایت می خواستم اعلام آمادگی کنم برای خریدن محصولات آموزشی
فقط چند تا سوال :
1-آموزشها در مورد چه مباحثی می باشد؟همانطور که دوستمان فرمودند 90% در مورد modeling هست و مایا موارد بیشتری را شامل میشود
2-اموزشها به چه صورت میباشد آیا تصویری است؟و برای کسی مثل من که در مقوله زبان ضعیف هستم قابل فهم می باشد؟
3-خرید به چه صورت انجام می شود؟
امیدوارم به عنوان خوش آمد گویی جواب کاملی بهم بدهید ممنون

bassam_cg

Active Member
سلام دوست عزیز آموزشیها بصورت تصویری هستن اگه هم زبان بلد نباشی میفهمی خیلی خوب آموزش داده شده ولی من چون متوجه نشدم بلاخره کی پایست وکی نیست خودم اقدام کردم و خریدمشون برا همین خرید آموزشیها بصورت گروهی از طرف من که کنسل شد حالا اگه خودتون میخواهید باهم بگیرید که موضوع دیگه ای

سلام دوست عزیز آموزشیها بصورت تصویری هستن اگه هم زبان بلد نباشی میفهمی خیلی خوب آموزش داده شده ولی من چون متوجه نشدم بلاخره کی پایست وکی نیست خودم اقدام کردم و خریدمشون برا همین خرید آموزشیها بصورت گروهی از طرف من که کنسل شد حالا اگه خودتون میخواهید باهم بگیرید که موضوع دیگه ای
جواب آن سوالم که آموزشها در چه مباحثی هست را نگفتید

punisher_30

New Member
سلام
آیا هنوز ادامه داره یا cancel شد؟؟؟
اگه هنوز هست یه PM بده تا یه جوری پول رو برسونم دستت

از کجا بخریم؟

حالا این سیدی هارو از کجا میشه تهیه کرد؟اگه بخوایم یکی یا دو تا از این آموزشها رو بخوایم به کجا باید مراجعه کنیم؟

ebrahim1110

New Member
سلام
من دارم دي وي ديشو ميخرم هر كي مايل هست تا دوشنبه هفته ديگه خبر بده تا شريكي بخريم ؟
يا علي

ebrahim1110

New Member
خرید آموزشیهای simply maya و gnomon بصورت گروهی

سلام شديم دو نفر ديگه كسي نبود ?
آقا من دي وي دي هاي gnomon رو هم گير آوردم حالا كه دو نفريم هر كس پايه هست همينجا آي دي ياهو بزاره تا من ادد كنمش تا اطلاع رساني سريعتر بشه
يا علي

آموزش 750 ساعته مایا بی نظیر

لینک بالا برای آموزش های شرکت digital toturs هست
برای اطلاع از آموزش های وسیع شرکت gnomon که شامل 150 دی وی دی و 750 ساعت آموزش هست .....

ويرايش شد...

دوست عزيز اين تبليغات شخصي و دادن شماره تلفن در پستها خلاف قوانين هست...
اون يوزر شما رو هم بخاطر اسپم كردن انجمنها بستم..
اگه ادامه بديد اين يكي هم بسته ميشه...
آدرس وبسايتتون رو تو امضاتون بذاريد و به فعاليتتون بپردازيد...

جدیدترین ارسال ها

بالا