خریداره هاست حرفه ای

پیش فرض احتیاج به هاست حرفه ای
با سلام و تشکر از دوستانه مجید آنلاینی
من ادمین سایت www.ir2rap.info هستم
لان 4 یا 5 ماهی میشه سایتو راه انداختیم سایت رویه سرویس poshtiban.com
هستش 20 گیگ هاست 200 گیگ پهنای باند ماهیانه 10 هزار میدیم . ولی به هیچ وجه راضی نیستیم
1 هفته که سایت down بود روز حداقل 6 بار قطعو وصل میشه سرور و چند وقت پیشم که ساسپند شد .
حالا ما یه هاستینگ خوب تو همین قیمتا با پهنای باند بالا می خوایم که ما رو ساپرت کنه یا اسپانسر بشه .
اگه هم بشه 2 تا هاستم بشه شاید بهتر بشه یکی وب سرور که سایت اصلی روش باشه و یکی هم فایل سرور که فایل ها روش
باشن که ساسپند نشه . ما این سایت فقط و فقط برای پیشرفت موسیقی زدیم و قصد درآمدزدایی ندارم برا همین این سایت خیلی برامون مهمه (چون یسری سایت ها دارن از انگیزه و علاقه ی دوستان سوئه استفاده می کننن و برای گذاشتن آهنگشون تو سایت 40 هزار تومن پول میگرن . ولی ما اومدیم پشت بچه ها و آهنگ هارو رایگان میزاریم)
خلاصه دوستانی که میتون کمک کنند بسم الله

nimafire

find / -name Support > u
سلام. سایت های موسیقی معروفی روی سرور های ما قرار دارند. برای نمونه ir2pmc.info
البته ما سرویس های حجیم ماهیانه مخصوص سایت های موزیک و دانلود هم داریم.

www.afaghhosting.net

موفق باشید

parsgibit

Member
مي تونيم در خدمتتون باشيم :)
www.parsgibit.com
و
براي آهنگ هاتون ! مي تونم از سرور دانلودمون بهتون اف تي پي هم بدم ...
10 گيگابايت به طور رايگان در صورتي كه پلن بالا تر از 500 مگابايت تهيه كنيد :) (و يا اگه بيشتر خواستيد يا پلن ديگه اي رو گرفتيد ... با من تماس بگيريد تا قيمت ها رو خدمتتون اعلام كنم) اما ! فايل هاتون نبايد مشكل كپي رايتي داشته باشه (مربوط به خواننده هاي خارجي باشه ! (ايراني ها مشكلي نداره) ) و در مورد اين فضا براي آهنگ هاتون ... اين سرور 2 تا كانكشن 1000 مگابيت بهش متصله كه سرعتي رو خواهيد داشت كه باور نخواهيد كرد و مثل اين هاست هاي وارز نيستن كه با 512 كيلوبيت !! 100 تا سايت رو هاست كنن و بعد سرويس آپلود فايل و هاست با فضاي زياد با اين كانكشنم بدن !! كه مثلا براي آپلود فايلتون با كانكشن اونا ، تا 1 سال آپلودش طول بكشه فقط :)) !

جدیدترین ارسال ها

بالا