خريد و فروش اينترنتي

bahy_my

Active Member
خريد و فروش اينترنتي

ladis and gentelmans,,,,,,,,,,,hello!!!!
سلام حالتون خوبه؟ببخشيد من مي خواستم كمي راجع بع خريد و فروش اينترنتي اطلاعات بهه دست بيارو
هيچي بلد نيستم. :cry: :neutral:
شايد هم به همين خاطر نتونستم cd آموزش مجيد آنلاين رو بگيرم.
اگه ميشه بهم ياد بدين.توضيح بدين.اگر ميشه هم خريدش رو بگيد و هم فروشش.مرسي
:oops:

bahy_my

Active Member
اهم............
الو
بابا كسي نيست جواب ما رو بده؟
كمك كنيد.

mahdyonline

Active Member
سلام
شما باید برای فروش از سیستمهای مدیریت محتوا استفاده کنی که یکی از اونها فازسی کمرس است برای خرید هم باید ببینی که از جایی که میخوای بخری از چی استفاده میکنه از طریق ایگلد میگیره یا پیپال و یا ...که مال مجید آنلاین هم شما باید پول رو به حساب بریزی و شمارهی فیش رو بفرستی تا برات این سی دی رو بفرستند
اگه مشکلی بود بگو
بای

bahy_my

Active Member
سلام
ممنون
ولي ببينيد اگه ميشه اول تئوريشو واسه من روشن كنيد بعد كارهاي عملي
ممنون

bahy_my

Active Member
سلام ببينيد مثلا تو همين فارسي كمرس
چجوري من نوئي جنسمو گذاشتم و توي نوئي تر :d مياي اونو مي خري و اون جنس مياد واسه تو و پول واسه من.اين از كمرس
مسئله ي بعدي اينه مثلاً شما يه سايت واسه من طراحي كردي حالا تو پولتو مي خاي من سايتمو.
ممنون ميشم اينا رو واسم روشن كني.
مرسي
باباي
خداحافظ

mahdyonline

Active Member
سلام
یک حرفی پیر امیدیار رئییس ebay میگه به کسی که نمیشناسید اعتماد کنید
دوست عزیز شما اول باید پول رو بگیری بعد بفرستی البته راههای دیگه هم هستش مثلا هنگام تحویل پول رو بگیری که این روش تا جایی که من میدونم پولی هستش
بای

overcrash

Active Member
ببین اصلا به نوعهاتون ربطی نداره ;)
دنیای امروز یادگرفته که با اعتمادسازی و رقابت میتونه سودبیشتری داشته باشه چون تبلیغات موثرتره
شما به سایتی که چیزی میخری باید اعتماد کنی و پول بدی (حالا نری از یه جایی یه سایت پیدا کنی که هیچکی پاشو اونجا نذاشته بعد بگی پولتو خوردن)
به سایتی که سفارش طراحی میدی باید اعتماد داشته باشی چون اون که نیومده سراغ تو ;) تو انتخاب کردی
پس همیشه خریدار به فروشنده اش اعتماد داره و اول پولو میده ;)
[ مسئولیت هیچ کدوم از حرفهامو قبول نمیکنم :roll: ]

bahy_my

Active Member
ممنون......
ولي يه چيز ديگه (شايد).
اگه شما يه جوراب از طريق اينترنت از ن خريده باشي.....اون وقت چجوري جورابتو ميگيري؟
آيا پست كردن راه منطقي و خوبيه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا