javad online
Active Member
سلام
قصد خريد كيس دارم تا قيمت 1300 تا 1400 تومن
بخش سخت افزار خيلي گشتم و قطعات زير رو انتخاب كردم
CPU:Intel Core i7-2600K
Main: ASUS P8p67 Z68 Pro
RAM:Corsair Vengeance 2*4GIG Dual Channel 1600
VGA: nvidia gtx460 1G
HDD: ?
Power: Thermaltake TR2 Bronze 700w
Case: Green X3
چنتا سوال دارم
1- براي گرافيك خيلي تو سايت گشتم و خوندم. هدفم از خريد سيستم بيشتر براي كارهاي سه بعدي و رندر با ويري هستش و كنارش هم بازي يعني 70به 30
با اين حساب كارت گرافيك بهتري از كارت بالا تا قيمت 250 در نظر دارين پيشنهاد بدين.
نكته اي كه برام مهمه اينكه آيا با كارت گرافيك بالا ميتونم فيلم هاي سه بعدي يا بازيهاي سه بعدي داشته باشم.( به فرض اينكه بقيه قطعات لازمه سه بعدي رو داشته باشم)
2- براي هارد WD CaviarBlack 1000 Sata 3 7200 RPM خيلي پيشنهاد دادن ولي توي يه پستي آقا عارف گفتند (الان تو چندتا سایت دیدم و گفته خاویار بلک نخرید.صدای زیاد داره قیمت بالا کارایی متوسط!!) با اين نظر پيشنهاد شما براي هارد چيه؟
3- رم بالا فكر كنم سخت بشه گيرآورد ميخواستم بدونم از كجا ميشه تهيه كرد؟
4- به نظرتون 700 وات براي پاور زياده؟ چند باشه خوبه.
كسي هم از قيمتهاي قطعات بالا اطلاع داره بگه
لطفا راهنمايي كنيد
قصد خريد كيس دارم تا قيمت 1300 تا 1400 تومن
بخش سخت افزار خيلي گشتم و قطعات زير رو انتخاب كردم
CPU:Intel Core i7-2600K
Main: ASUS P8p67 Z68 Pro
RAM:Corsair Vengeance 2*4GIG Dual Channel 1600
VGA: nvidia gtx460 1G
HDD: ?
Power: Thermaltake TR2 Bronze 700w
Case: Green X3
چنتا سوال دارم
1- براي گرافيك خيلي تو سايت گشتم و خوندم. هدفم از خريد سيستم بيشتر براي كارهاي سه بعدي و رندر با ويري هستش و كنارش هم بازي يعني 70به 30
با اين حساب كارت گرافيك بهتري از كارت بالا تا قيمت 250 در نظر دارين پيشنهاد بدين.
نكته اي كه برام مهمه اينكه آيا با كارت گرافيك بالا ميتونم فيلم هاي سه بعدي يا بازيهاي سه بعدي داشته باشم.( به فرض اينكه بقيه قطعات لازمه سه بعدي رو داشته باشم)
2- براي هارد WD CaviarBlack 1000 Sata 3 7200 RPM خيلي پيشنهاد دادن ولي توي يه پستي آقا عارف گفتند (الان تو چندتا سایت دیدم و گفته خاویار بلک نخرید.صدای زیاد داره قیمت بالا کارایی متوسط!!) با اين نظر پيشنهاد شما براي هارد چيه؟
3- رم بالا فكر كنم سخت بشه گيرآورد ميخواستم بدونم از كجا ميشه تهيه كرد؟
4- به نظرتون 700 وات براي پاور زياده؟ چند باشه خوبه.
كسي هم از قيمتهاي قطعات بالا اطلاع داره بگه
لطفا راهنمايي كنيد